Hoe Een Brief Te Sturen Naar Veliky Ustyug Naar De Kerstman

Inhoudsopgave:

Hoe Een Brief Te Sturen Naar Veliky Ustyug Naar De Kerstman
Hoe Een Brief Te Sturen Naar Veliky Ustyug Naar De Kerstman

Video: Hoe Een Brief Te Sturen Naar Veliky Ustyug Naar De Kerstman

Video: Hoe Een Brief Te Sturen Naar Veliky Ustyug Naar De Kerstman
Video: HOE DE KERSTMAN LEVEN? Hoe krijg je een GIFT 2024, Maart
Anonim

De nieuwjaarsvakantie is niet compleet zonder zijn hoofdpersoon - de kerstman. Als je je kind wilt helpen in wonderen te geloven of je eigen kinderdroom te vervullen, schrijf dan een brief aan de kerstman rechtstreeks aan Veliky Ustyug.

Hoe een brief te sturen naar Veliky Ustyug naar de Kerstman
Hoe een brief te sturen naar Veliky Ustyug naar de Kerstman

instructies:

Stap 1

Denk eerst na over de tekst van de brief, het ontwerp. Kinderen schrijven in de regel graag zelf een brief aan een sprookje, met felle kleuren en tekeningen. Beperk ze hier niet toe, sluit je ogen voor eventuele spelfouten. Laat het kind iets over zichzelf schrijven, hem vertellen of hij wacht op het nieuwe jaar, of hij een kerstboom heeft aangekleed, enz. In een brief kun en moet je je opa vragen stellen over bijvoorbeeld zijn gezondheid. Vergeet niet om samen met uw kind hallo te zeggen tegen de Sneeuwmaagd en al haar assistenten. Schrijf op de envelop het adres van de belangrijkste tovenaar van het land: 162390, Rusland, Vologda Region, Veliky Ustyug, Ded Moroz Mail. Let op: geef het retouradres en de postcode juist op zodat de antwoordbrief niet verloren gaat.

Stap 2

Als uw kind al over basis computervaardigheden beschikt, stuur dan een e-mail met hem naar de officiële post van de kerstman op het netwerk. Vul hiervoor uw persoonlijke gegevens in: naam, achternaam, volledig patroniem, uw e-mailadres en de tekst van de brief. Op dezelfde bron kunt u, samen met een brief, kleine souvenirs bestellen bij Veliky Ustyug.

Stap 3

Op internet heeft de Kerstman ook een persoonlijke website, met behulp waarvan je hem ook een felicitatiebericht kunt sturen. Vul hiervoor het formulier in waarin u uw naam, e-mailadres, onderwerp en tekst van de brief invult. Dit alles kan met feestelijke muziek - favoriete liedjes van de kerstman, die te vinden zijn op zijn website. Net als in het vorige geval ontvang je per e-mail een reactie van de Kerstman. Terwijl u op een antwoord wacht, kunt u tegelijkertijd de reizen van de belangrijkste tovenaar van het land bekijken en zijn persoonlijke internetdagboek lezen, evenals helpen een grote e-mail naar uw kind te schrijven om deel te nemen aan een van de wedstrijden van de kerstman.

Aanbevolen: