Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Zodat Hij Kan Antwoorden En Een Cadeau Kan Sturen?

Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Zodat Hij Kan Antwoorden En Een Cadeau Kan Sturen?
Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Zodat Hij Kan Antwoorden En Een Cadeau Kan Sturen?

Video: Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Zodat Hij Kan Antwoorden En Een Cadeau Kan Sturen?

Video: Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Zodat Hij Kan Antwoorden En Een Cadeau Kan Sturen?
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een feestdag waar alle mensen, ongeacht hun leeftijd, naar uitkijken. Een paar weken voor het aanstaande evenement bezoeken volwassenen winkels en beurzen op zoek naar geschikte geschenken, kopen ze allerlei decoraties voor huisdecoratie, terwijl kinderen meer gericht zijn op het schrijven van een brief aan de goede tovenaar - de kerstman.

Hoe schrijf je een brief aan de Kerstman zodat hij kan antwoorden en een cadeau kan sturen?
Hoe schrijf je een brief aan de Kerstman zodat hij kan antwoorden en een cadeau kan sturen?

Je moet begrijpen dat aan de vooravond van het nieuwe jaar veel mensen brieven schrijven aan de kerstman, en niet alleen kinderen, maar ook volwassenen. Een goede tovenaar kan gewoon niet iedereen antwoorden, en om hem precies op jouw brief te laten antwoorden, moet je een beetje proberen. Allereerst is het de moeite waard eraan te denken dat de Kerstman bijna altijd letters negeert die beginnen met de woorden "geef me …", "stuur me …", enz. Het is veel prettiger voor hem om geschreven brieven te beantwoorden met "ziel". Wil je daarom een antwoord krijgen, schrijf dan een brief volgens onderstaand schema:

  • groet;
  • een verhaal over jezelf;
  • een verhaal over je prestaties;
  • een omschrijving van het cadeau dat je wilt ontvangen;
  • Gelukkig nieuwjaarsgroeten van Santa Claus en Snow Maiden;
  • dank u lijnen, het sluiten van de brief met een beleefd afscheid.

Laten we nu elk punt nader bekijken. Er is dus niets moeilijks aan begroeten. Het is voldoende om één zin van het volgende type te schrijven: "Hallo, grootvader Frost en Snow Maiden."

In de paragraaf "verhaal over jezelf" moet je jezelf voorstellen, je familie beschrijven, je kunt praten over in welke stad je woont, wat je in je vrije tijd doet, welke kringen en secties je bezoekt, enz.

Bij het beschrijven van je prestaties moet je alle prestaties die je het afgelopen jaar hebt bereikt op een rijtje zetten. Op dit punt is het echter belangrijk om alles zo te beschrijven dat het niet op opscheppen lijkt. Sommige kinderen schrijven bijvoorbeeld graag dat ze een bepaalde wedstrijd hebben gewonnen, omdat ze slimmer, taaier, sneller, behendiger enz. zijn. De kerstman is terughoudend in het beantwoorden van dergelijke brieven. Wees niet ontmoedigd als je nog nooit eerste plaatsen in competities hebt behaald, onthoud dat prestaties niet alleen overwinningen zijn in competities, olympiades, toernooien, zelfs een geleerd alfabet, tafel van vermenigvuldiging of een beheerste melodie op een muziekinstrument - dit is ook een belangrijke prestatie.

Nu voor het cadeau. Het is het beste om een vriendelijke tovenaar om één geschenk te vragen, het meest gekoesterde. Het is niet overbodig om te schrijven waarom je het wilt, waarom je het nodig hebt.

De felicitaties van Vadertje Vorst en Sneeuwmeisje is een heel belangrijk punt. Als je een vaardigheid hebt in poëzie of tekenen, zorg er dan voor dat je ze demonstreert - teken een ansichtkaart, schrijf een felicitatierijm. Probeer de brief mooi en helder te versieren, versier hem.

Welnu, vergeet aan het einde van de brief niet om opa en zijn kleindochter te bedanken voor de geschenken die ze je hebben gegeven voor het vorige nieuwe jaar, neem beleefd afscheid.

Aanbevolen: