Hoe Maak Je Kerstman Wanten

Hoe Maak Je Kerstman Wanten
Hoe Maak Je Kerstman Wanten

Video: Hoe Maak Je Kerstman Wanten

Video: Hoe Maak Je Kerstman Wanten
Video: ROBLOX KERST STORY - IK HELP DE KERSTMAN OM KERST TE REDDEN! || Let's Play Wednesday 2024, April
Anonim

Knutselen met kinderen is lastig, maar altijd leuk. En als je je ambacht meeneemt naar de pre-nieuwjaarstentoonstellingswedstrijd op school en het wordt gewaardeerd met een certificaat, dan is het dubbel leuk. Gezamenlijke creativiteit stelt volwassenen in staat om in een kind te veranderen en zich in een prachtig nieuwjaarssprookje te bevinden.

Sinterklaas wanten
Sinterklaas wanten

Om twee verschillende wanten te maken: karton, vlechtwerk of koord, glitterkleurige gel, fluweelpapier, oude sjaal, PVA-lijm, kegels, geverfd linnen, kralen, schaar.

1. Knip blanco's voor wanten uit karton. Op de eerste lijmen we fluweelpapier, op het tweede stuk van een sjaal (of ander gebreid product). Laat het goed drogen.

2. Op de fluwelen want zetten we een inscriptie met gekleurde gel met glitters, tekenen sneeuwvlokken. Laat de gel drogen om het schrijven tijdens het werk niet uit te vegen. We lijmen de vlecht of het koord aan de bovenkant van de wanten en verstrengelen de uiteinden met een acht. Lijm de kralen in de resulterende ringen. De uiteinden van de vlecht kunnen worden vastgemaakt met een lus als de want de kerstboom zal versieren.

Fluwelen want
Fluwelen want

3. Lijm sneeuwvlokken op een gebreide want. Je kunt ze in de winkel kopen, maar je kunt ze ook zelf maken. We nemen een vel papier, tekenen er eenvoudige, pretentieloze sneeuwvlokken op en stoppen het in een bestand. We lijmen de PVA om sneeuwvlokken te tekenen, drogen, bedekken met glittergel. Originele sneeuwvlokken zullen de want versieren. Op de bovenkant van het product lijmen we het geverfde vlas in een bundel en daarop de kegels. Met gekleurde gel voegen we schitterende accenten toe. Je kunt het oogje lijmen en de kerstboom versieren.

Gebreide want
Gebreide want

het is beter om de blanco handschoenen te drogen nadat ze onder een pers zijn gelijmd. PVA-lijm heeft het vermogen om het product strakker te maken, zodat de wanten kunnen draaien.

Aanbevolen: