Hoe Een Verjaardagsfeestje Voor Een Tiener Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardagsfeestje Voor Een Tiener Te Regelen?
Hoe Een Verjaardagsfeestje Voor Een Tiener Te Regelen?

Video: Hoe Een Verjaardagsfeestje Voor Een Tiener Te Regelen?

Video: Hoe Een Verjaardagsfeestje Voor Een Tiener Te Regelen?
Video: "Zo is het om jong te zijn en rijke ouders te hebben" | Op Me Monnie | NPO 3FM 2024, April
Anonim

De verjaardag van een kind is altijd een spannend en verantwoordelijk moment voor zijn ouders, die nadenken over hoe ze de vakantie saai kunnen maken, zodat het kind zowel de tafel als het entertainment leuk zal vinden. Hoewel het voor kinderen in de basisschoolleeftijd niet moeilijk is om een leuke vakantie te regelen, is het soms moeilijk voor adolescenten om het naar de zin te maken. Vaak bepalen de complexe aard en meningen van vrienden hoe een leuke verjaardag eruit moet zien. In dit geval zullen ouders hard moeten werken om de verjaardag van het kind interessant te maken.

Hoe een verjaardagsfeestje voor een tiener te regelen?
Hoe een verjaardagsfeestje voor een tiener te regelen?

instructies:

Stap 1

Probeer je in te leven in de plaats van je kind in de huidige omgeving. Wat voor verjaardag zou je willen? Theekransje met taart of een disco in de jeugdclub? Het is fijn als u vooraf met uw kind overlegt hoe hij deze dag wil doorbrengen.

Stap 2

Bepaal samen met de jarige de vriendenkring die hij wil uitnodigen voor de vakantie. Probeer te onthouden welke gemeenschappelijke hobby's ze hebben en organiseer op basis hiervan een verjaardag. Als de jongens dansen of zingen, organiseer dan een mini-concert of betaal een masterclass met een van de beste dansers (dansleraren) in jouw regio. Als ze dol zijn op sport, zal een gezamenlijk uitstapje naar de schaatsbaan of naar het waterpark hen erg bevallen. Als tieners verenigd zijn door één passie voor muziek, koop ze dan kaartjes voor een concert van je favoriete band.

Stap 3

Probeer de jongens de natuur in te krijgen door een geïmproviseerde "Robinsonade" te organiseren: vuur maken van geïmproviseerd materiaal, een wedstrijd "wie zal het water sneller koken" of "wie zal de meeste vis vangen". Als er meer jongens onder de genodigden zijn, is deze optie best geschikt, vooral als iemand gitaar speelt, enge verhalen kent en meer dan eens op dergelijke reizen is geweest.

Stap 4

Als je zelf niet van buitenavonturen houdt en niet veel tijd wilt besteden aan het organiseren van een vakantie, kies dan voor een eenvoudige optie - bowlen of paintball. Tieners zijn altijd blij met dergelijk entertainment.

Stap 5

Als er alleen meisjes naar de verjaardag van je dochter gaan, regel dan een echt vrijgezellenfeest voor ze. Laat ze je make-up gebruiken en regel een avond in de schoonheidssalon - laat ze elkaar verschillende mooie kapsels doen, make-up opdoen, of ze kunnen een voor een wat kledingdetails brengen en ze verwisselen, foto's maken. Wees gerust - plezier is gegarandeerd!

Aanbevolen: