Hoe Een Nieuwjaar Voor Een Kind Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nieuwjaar Voor Een Kind Te Regelen?
Hoe Een Nieuwjaar Voor Een Kind Te Regelen?

Video: Hoe Een Nieuwjaar Voor Een Kind Te Regelen?

Video: Hoe Een Nieuwjaar Voor Een Kind Te Regelen?
Video: Hoe je NIEUWJAAR CURSUSSEN 2016 te regelen 2024, April
Anonim

Oud en Nieuw is traditioneel een gezinsvakantie. Vervolgens heeft uw kind op fijne feestdagen tijd om de nieuwjaarsvoorstellingen bij te wonen, naar de ijsbaan te gaan, naar de bioscoop. Maar 31 december kun je beter thuis doorbrengen, met je gezin.

Hoe een nieuwjaar voor een kind te regelen?
Hoe een nieuwjaar voor een kind te regelen?

instructies:

Stap 1

Bereid je van tevoren voor op de vakantie. Als uw kind de puberteit nog niet heeft bereikt, als het geloof in een wonder in hem niet is verdwenen, schrijf dan samen met hem een brief aan de kerstman. Leg hem gewoon uit dat de kerstman onmogelijk onmogelijke verzoeken kan vervullen, zoals een vlucht naar de maan of een set toverstokken.

Stap 2

Zorg ervoor dat je van tevoren een cadeau koopt. Op vakantiedagen kan het zijn dat u gewoon niet iets vindt waar uw kind echt blij mee zou zijn. Probeer een mooie geschenkverpakking te maken of vertrouw dit bedrijf toe aan professionals. Verberg uw aankoop thuis op de veiligste en meest afgelegen plek. Kinderen zijn nieuwsgierige mensen en het is goed mogelijk dat ze het hele appartement doorzoeken op zoek naar een cadeau.

Stap 3

Versier de kerstboom met je kind aan de vooravond van de vakantie. Als u dit eerder doet, kan het kind de nieuwjaarsstemming verliezen en zal een elegante kerstboom als iets gewoons worden gezien.

Stap 4

Als uw kind niet bang is voor vreemden, nodig dan de kerstman en het sneeuwmeisje uit. Dit zal dienen als een goede aanvulling op een gezinsvakantie. Maar als hij niet langer gelooft in het bestaan van sprookjesfiguren, riskeer het dan niet. In het beste geval zullen kinderen lachen om hun ouders, die nog steeds denken dat ze domme kinderen zijn.

Stap 5

Als je kind nog jong genoeg is om het nieuwe jaar om middernacht te vieren, voer dan een optreden uit en beloon hem met een klein cadeautje. Dans samen rond de boom. Als er vrienden naar het oudere kind komen, kun je samen raadsels oplossen of een klein nieuwjaarsvoorstelling spelen.

Stap 6

Geef het geschenk niet aan het kind in de handen. Wacht tot hij in slaap valt en leg het geschenk dan pas onder de boom. Voor een kind dat al kan lezen, zorg voor extra entertainment. Hang een sok of doos met het opschrift aan de boom

"Kijk in mij", en binnenin plaats je een briefje dat aangeeft waar je een verrassing moet zoeken. Of u kunt verschillende borden in het appartement plaatsen, die het kind naar het langverwachte geschenk zullen leiden.

Aanbevolen: