Hoe Een Kind Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kind Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?
Hoe Een Kind Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?

Video: Hoe Een Kind Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?

Video: Hoe Een Kind Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?
Video: Happy New Year 2021,Gelukkig Nieuw Jaar wensen,Hollandaca Yeni Yıl Mesajları,Hollandaca Öğreniyorum 2024, April
Anonim

We creëren vakanties met onze eigen handen. Als je erover nadenkt hoe je je kind een gelukkig nieuwjaar kunt wensen, zodat de herinnering aan de vakantie hem nog vele jaren bijblijft, dan zijn deze tips voor jou. Je kunt het nieuwe jaar traditioneel of op een originele manier feliciteren, thuis of onderweg, bescheiden of magnifiek, één ding is belangrijk - dat je het met liefde en fantasie doet!

Hoe een kind een gelukkig nieuwjaar te wensen?
Hoe een kind een gelukkig nieuwjaar te wensen?

Het is nodig

Gekleurd papier, schaar, kerstballen, vuurwerk … en fantasie !

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste tijdens de vakantie is anticipatie. Neem de tijd om je voor te bereiden op een familiefeest, waarbij je kind de belangrijkste deelnemer en onvervangbare helper zal zijn. Verf samen de ramen met gouache of tandpoeder verdund in water, laat de hele familie zitten om papieren sneeuwvlokken te knippen en organiseer een wedstrijd voor de mooiste! Ben je de lantaarns en slingers vergeten? Vraag je kind om te helpen met het inpakken van cadeaus voor grootouders en andere volwassenen - de kerstman komt tenslotte niet meer naar hen toe. Je kunt een muurkrant maken en deze versieren met foto's van de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Kies een grappig gerecht voor de nieuwjaarstafel, aan de creatie waaraan het kind kan deelnemen: een salade in de vorm van een sneeuwpop of "vliegenzwam" van eieren en tomaten. En regel dan een herziening van de oude kerstboomversieringen, onthoud de familielegenden die ermee verbonden zijn. Kleed tot slot je mooie groene kerstboom aan!

Stap 2

Wanneer u gasten uitnodigt voor het feest of zelf op bezoek gaat, vergeet dan niet dat het nieuwe jaar in de eerste plaats een vakantie voor kinderen is. En de foto, wanneer volwassenen zich overgeven aan "vraatzucht" aan tafel en kinderen aan dezelfde tafel in slaap vallen van verveling, ziet er lelijk uit. Terwijl de jongere gezinsleden nog geen tijd hebben om te slapen, kun je met hen een poppenspel thuis regelen, een rondedans rond de kerstboom in carnavalsmaskers, een quiz met een tekening van kleine cadeautjes of een oud goed spel van forfaits. Als het weer het toelaat, kun je zelfs naar buiten met Bengaalse lichten en vuurwerk … Deze avond en volwassenen is het geen zonde om je kinderen te voelen! En je hebt nog steeds tijd om naar het "Blauwe Licht" te kijken wanneer de kinderen genieten van de nieuwjaarsdromen. Als ouders, onder hun controle, een kleine elektrische slinger aansteken in een halfdonkere slaapkamer, zal deze magische nacht zeker nog vele, vele jaren door kinderen worden herinnerd.

Stap 3

Maar hoe zit het met de kerstman, vraag je? Wie is er beter dan hij om het kind een gelukkig nieuwjaar te wensen? Welnu, ten eerste kan een brief aan de kerstman zelfs in de voorbereidingsfase voor de vakantie worden geschreven, tegenwoordig heeft de kerstman zelfs zijn eigen website, die gemakkelijk te vinden is op internet. Ten tweede bieden veel bedrijven de diensten aan van "bezoekende" grootvaders en sneeuwmeisjes. Voordat u besluit een vreemde kerstman in huis uit te nodigen, moet u de psychologische bereidheid van uw kind beoordelen om een onbekende oom te ontmoeten die misschien niet erg nuchter is. Maak gebruik van de diensten van vertrouwde bedrijven, of vraag het aan een van je vrienden of buren. En mijn eigen vader in de rol van Sinterklaas kan heel succesvol spelen als hij de zaak creatief benadert. Als het kind vermoedt onder de valse baard van de vader, kan men met een verhaal komen dat grootvader Frost haast had en zijn vader niet alleen toevertrouwde om een cadeau aan de baby te geven, maar ook zijn eigen persoonlijke laarzen.

Stap 4

Als een ontmoeting met de kerstman niet wordt verwacht, vindt de baby 's ochtends cadeautjes onder de kerstboom. Wees voorzichtig - hij kan tenslotte alleen doen alsof hij slaapt om ze daar te zien verschijnen! En stap 's ochtends uit bed, ren op blote voeten door de kamer om een langverwachte verrassing onder de nieuwjaarsboom te vinden … Dit is een van die kindertijdmomenten die je je leven lang zult herinneren. En oudere kinderen mogen dit ritueel niet onthouden. Zeker als het cadeau precies het cadeau is waar je kind al lang van gedroomd heeft. Wees attent en luister lang voor de vakantie naar de wensen van het kind. Mocht de keuze lastig blijken te zijn voor de portemonnee, dan kan deze gedurende deze tijd nog fijn bijgesteld worden. De beste geschenken, zoals je je herinnert, zijn die die met de hand zijn gemaakt, de verbeelding aanwakkeren en tot nadenken aanzetten - kijk bij het kiezen niet naar de grootte van de doos, maar naar de inhoud!

Stap 5

Nieuwjaarsochtend wordt gevolgd door een lange wintervakantie, die ook winstgevend kan worden besteed - theaters en circussen geven tal van uitvoeringen, tentoonstellingen openen … Het is beter om van tevoren voor tickets te zorgen. En als u deze aanbevelingen opvolgt, zorg er dan voor dat u uw kind een gelukkig nieuwjaar kunt wensen, zodat hij het de rest van zijn leven zal herinneren!

Aanbevolen: