Hoe Een Vakantie Op Het Werk Te Organiseren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vakantie Op Het Werk Te Organiseren
Hoe Een Vakantie Op Het Werk Te Organiseren

Video: Hoe Een Vakantie Op Het Werk Te Organiseren

Video: Hoe Een Vakantie Op Het Werk Te Organiseren
Video: 20 Smart DIY Hidden Storage Ideas that Keep Clutter in Check 2024, April
Anonim

Collega's op het werk komen vaak als een heel team samen om het nieuwe jaar en 8 maart en verjaardag te vieren. Dit zijn altijd gezellige feesten, waar je even niet over zaken kunt praten en helemaal tot rust kunt komen.

Hoe een vakantie op het werk te organiseren
Hoe een vakantie op het werk te organiseren

instructies:

Stap 1

Verzamel het hele team aan de vooravond van een feestdag en bespreek de datum en tijd van het houden, zodat iedereen kan deelnemen aan de volgende viering. Het belangrijkste is om de enige juiste en bevredigende beslissing te nemen bij het vormen van de partijbegroting.

Stap 2

Kies een locatie en versier je kantoor of vergaderruimte met ballonnen en kleurrijke collages. Maar de meest geschikte optie is in veel gevallen de eetkamer: de keuken is dichtbij en de kamer is groot.

Stap 3

Overweeg een feestscenario. In elk werkcollectief is er altijd een cheerleader die de rol van leider op zich kan nemen. "Creatieve aard" zal in staat zijn om wedstrijden, raadsels, felicitaties te bedenken, een vakantiekrant te tekenen. Vergeet niet om cadeaus te kopen voor degenen die zullen deelnemen aan de wedstrijden, doe iets aardigs voor je collega's. Je hoeft geen waardevolle dingen te kopen, want het belangrijkste is niet de waarde van de prijs, maar aandacht voor degenen die het hebben geprobeerd. Als het budget van de avond het toelaat, kunt u echter ook een toastmaster inhuren.

Stap 4

Zorg voor de muzikale omkadering van het feest. Goede muziek vrolijkt je altijd op, en bovendien is een leuke vakantie meestal niet compleet zonder dansen. Audio- en videoapparatuur kunt u van thuis meenemen of u kunt de toastmaster vragen dit op te lossen.

Stap 5

Bespreek het vakantiemenu met het team. Zoek uit wie wat gaat koken. Probeer gebruik te maken van de diensten van de chef-kok van uw eetkamer en zijn assistenten, die u zullen helpen om tijdens het feest van de vervelende taken van het afwassen en het afruimen van de tafel af te komen. Dit is perfect voor een feest. Alcoholische en niet-alcoholische dranken, fruit, voedsel, enz. meestal gekocht met geld uit de algemene begroting van de partij. Selecteer hiervoor een verantwoordelijke persoon die dit alles op tijd zal kopen en leveren.

Aanbevolen: