Zo Kom Je In De Stemming Voor Je Werk Na Een Lange Vakantie

Zo Kom Je In De Stemming Voor Je Werk Na Een Lange Vakantie
Zo Kom Je In De Stemming Voor Je Werk Na Een Lange Vakantie

Video: Zo Kom Je In De Stemming Voor Je Werk Na Een Lange Vakantie

Video: Zo Kom Je In De Stemming Voor Je Werk Na Een Lange Vakantie
Video: WAARSCHUWING❗ VLEES + SODA zal voor altijd van gedachten veranderen over eten! Recepten van Murat. 2024, Mei
Anonim

De gedachte om na een lange vakantie aan het werk te gaan, is voor sommige mensen gewoon ondraaglijk en ontmoedigend. Om te herbouwen en snel de werkomgeving te betreden, moet u enkele eenvoudige manieren kennen om te "acclimatiseren".

Zo kom je in de stemming voor je werk na een lange vakantie
Zo kom je in de stemming voor je werk na een lange vakantie

Een van de belangrijkste regels voor de overgang van vakantie naar doordeweekse dagen is om voor de werkdag goed te slapen en geen alcohol en stevige diners. Als de tijd en het weer het toelaten, loop dan een paar haltes naar je werk. Frisse lucht en een beetje beweging doen wonderen.

Op de eerste werkdag moet je niet doen alsof je een held bent, maar je arbeidsakten voor later achterlaten. Een soepel, afgemeten ritme is precies wat je nu nodig hebt. Begin klein, ruim je bureau op en maak een gedetailleerd plan voor de week. Begin met het opruimen van het puin door belangrijke en kleine zaken te identificeren.

Na een fijne vakantie met een overvloed aan zwaar eten en alcohol, moet u aan uw gezondheid denken en uw lichaam versterken. Vastendagen zijn de beste manier om je licht te voelen en een paar extra kilo's kwijt te raken. Als er geen ernstige chronische ziekten en medische verboden zijn, regel dan zelf een kefir, ontbijtgranen (boekweit, havermout) of fruitdag. Drink zoveel mogelijk vloeistof, gewoon plat water en groene thee.

"Wakker worden" en in vorm komen zal je helpen om naar het badhuis of het zwembad te gaan. Het bad zal vergiften en gifstoffen uit het lichaam verwijderen, en zwemmen in het zwembad zal je spieren wakker maken en je een boost van levendigheid geven.

Naast deze simpele tips is ook de psychologische houding van belang. Je moet gaan werken niet beschouwen als een link naar dwangarbeid. Probeer af te stemmen op het positieve en vind het positieve. Bijvoorbeeld communiceren met collega's, nieuws en verhalen uitwisselen over hoe de vakantie is verlopen, de mogelijkheid om bij te verdienen en een lekkend budget aan te vullen.

Aanbevolen: