Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Aan Een Meisje

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Aan Een Meisje
Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Aan Een Meisje

Video: Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Aan Een Meisje

Video: Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Aan Een Meisje
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, Maart
Anonim

Dus het cadeau voor het geliefde meisje is gekozen en het moeilijkste is voorbij. Het blijft zoeken naar een manier om het heden te presenteren. Als je je verbeelding verbindt, kan zelfs het meest bescheiden geschenk luxueus lijken voor je vrouwe van het hart.

Hoe geef je op een originele manier een cadeau aan een meisje
Hoe geef je op een originele manier een cadeau aan een meisje

Het is nodig

  • - krat bier;
  • - taart;
  • - meerdere dozen;
  • - inpakken.

instructies:

Stap 1

Soms tekenden de ouders een plattegrond van het appartement voor de kinderen, waar de cadeautjes verstopt waren. Na vindingrijkheid en vindingrijkheid te hebben getoond, langs de kaart te hebben gelopen en raadsels op te lossen, kwam het kind bij de felbegeerde doos. Het plezier hiervan was veel meer dan wanneer het geschenk gewoon werd overhandigd. Maar veel meisjes blijven in hun hart kleine meisjes. Verberg een cadeau voor je geliefde en schrijf taken, dankzij de voltooiing waarvan ze naar de cache zal gaan.

Stap 2

Romantici kunnen muzikanten uitnodigen om je vriendin recht onder het raam een serenade te brengen. Op dit moment, in een Spaans caballero-kostuum, staande op één knie, schenkt u de dame een boeket rozen en uw geschenk. Of een van de zangers kan het voor je doen. In dit geval hoef je alleen maar te wachten tot het meisje, stikkend van plezier, je belt.

Stap 3

Liefhebbers van praktische grappen kunnen ook een leuke grap verzinnen voor de verjaardag van hun geliefde meisje. Koop een vakantiepakket en een doos bier. Stop het kaartje in een envelop en plak het op de bodem van de doos, en presenteer dan het schuimige drankje aan het meisje. Als reactie op haar verbaasde blik kun je zeggen: 'Schat, je hebt dit bier altijd lekker gevonden. Dus ik dacht dat het leuk zou zijn om onze rit met hen te wassen, 'en dan de doos om te draaien.

Stap 4

Als je besluit een meisje een ring te geven, moet deze volgens de Hollywood-traditie verborgen zijn in een fluitje van een cent of een andere lekkernij. Heb medelijden met de tanden van je geliefde. Koop een cake met cocktailkersen en draag de sieraden over een van de bessen. Het meisje zal blij zijn om uw geschenk te vinden.

Stap 5

Is je gift klein? Niets belet u om het te vergroten dankzij de meerlaagse verpakking. Je hebt verschillende dozen van verschillende formaten en inpakpapier nodig. Plaats het geschenk in de kleinste doos, wikkel het in papier en stop het dan in de grotere doos. Met het juiste doorzettingsvermogen kan zelfs een sieraad in een tv-doos worden verpakt. Je vriendin zal veel tijd besteden aan het uitpakken van het cadeau en zich afvragen welke doos de laatste zal zijn.

Aanbevolen: