Hoe Breng Je 8 Maart Op Een Originele Manier Door Met Een Meisje

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je 8 Maart Op Een Originele Manier Door Met Een Meisje
Hoe Breng Je 8 Maart Op Een Originele Manier Door Met Een Meisje

Video: Hoe Breng Je 8 Maart Op Een Originele Manier Door Met Een Meisje

Video: Hoe Breng Je 8 Maart Op Een Originele Manier Door Met Een Meisje
Video: 🧥Suéter a Crochet o ganchillo Crochet Cárdigan Jacket, Saco,Chaqueta o Abrigo/TALLAS -XS A 4XL. 2024, April
Anonim

De eerste lentevakantie gewijd aan de mooie helft van de mensheid, laat het een gelegenheid zijn om je geliefde te verrassen. Het ligt in uw macht om deze dag op een ongebruikelijke manier door te brengen, zodat u er een heel jaar lang aan terug zult denken.

Hoe breng je 8 maart op een originele manier door met een meisje
Hoe breng je 8 maart op een originele manier door met een meisje

instructies:

Stap 1

Begin ruim van tevoren met de voorbereiding van dit evenement. Als je afspreekt of thuis gaat eten (als je samenwoont), ontdek dan langzaam, als bij toeval, waar je vrouw van droomt. Focus niet op haar antwoorden zodat ze niets vermoedt, verplaats het gesprek naar andere neutrale onderwerpen.

Stap 2

Als je de aard van je geliefde kent - ze is romantisch of, omgekeerd, een sensatiezoeker, maak dan plannen voor deze voorjaarsvakantie, rekening houdend met haar interesses.

Stap 3

Op deze feestdag is het moeilijk om zonder bloemen te doen. Dit is helemaal niet triviaal, en zelfs als je vriendin niet van boeketten houdt, geef haar bloemen in een pot, maar niet jezelf persoonlijk, maar laat thuisbezorgen. Natuurlijk verwacht ze een boeket van je, maar als ze 's morgens vroeg aanbelt en namens jou een mooi boeket, een mand met bloemen of een mooi versierde bloem in een pot krijgt overhandigd, is dat dubbel zo prettig.

Stap 4

Wat een vrouw wil, wil God. Vertel je geliefde dat ze zich vandaag als iedereen kan voelen: een prinses, een koningin of een wispelturig meisje, en je zult al haar grillen vervullen, haar grappen en elk verlangen ondersteunen.

Stap 5

En als ze gewoon wil gehoorzamen en wacht op verrassingen, stel haar dan niet teleur. Aan de vooravond van de vakantie een auto voor de hele dag bestellen, vooraf met de chauffeur afspreken dat er al een cadeautje klaar staat. En laat je overal naartoe worden gebracht waar je prinses het beveelt. Je kunt gewoon door de stad rijden en de meest memorabele plekken voor je bezoeken, of je kunt de stad uit gaan.

Stap 6

Als je vriendin van reizen houdt, koop dan voor deze dag een heel compartiment voor jullie tweeën en reis een beetje, genietend van elkaars gezelschap.

Stap 7

Of misschien is er een waterpark in uw stad of in de naburige? Neem je vriendin mee en maak er een leuke en plezierige dag van. Zo'n vakantie zal nog lang worden herinnerd. Als alternatief kunt u ook een sauna voor twee bestellen om de vakantie in zo'n originele setting te vieren.

Stap 8

Als je niet in een privécoupé reist, maar in je stad bent gebleven, bestel dan zeker een diner in een restaurant voor de avond. En laat de ober je een halve taart of een taart serveren met haar naam erop.

Stap 9

Alleen tijd thuis doorbrengen met je geliefde kan ook interessant zijn. Bloemschikken waar mogelijk. Kaarsen in elke hoeveelheid zijn ook niet overbodig. Bereid zelf lichte maaltijden of bestel afhaalmaaltijden en breng de dag samen door.

Aanbevolen: