Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op Een Originele Manier Met Haar Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op Een Originele Manier Met Haar Verjaardag
Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op Een Originele Manier Met Haar Verjaardag

Video: Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op Een Originele Manier Met Haar Verjaardag

Video: Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op Een Originele Manier Met Haar Verjaardag
Video: Verjaardag vrouw felicitaties 2024, April
Anonim

Soms raken jonge mensen in paniek als de verjaardag van hun geliefde meisje nadert. Wat te geven, hoe origineel te zijn, hoe je gevoelens te uiten door middel van een geschenk, hoe je geliefde er blij mee te maken? De keuze is moeilijk, zowel voor die stellen die net zijn begonnen met daten - de vrouw des harten moet immers zeker verbaasd zijn, en voor degenen die elkaar al vele jaren kennen - je hoeft jezelf niet te herhalen en met iets origineels op de proppen te komen.

Hoe feliciteer je een meisje op een originele manier met haar verjaardag
Hoe feliciteer je een meisje op een originele manier met haar verjaardag

instructies:

Stap 1

Er is geen one-size-fits-all cadeau waar elk meisje dol op zal zijn. Zelfs bloemen en snoepjes, die zo populair zijn als cadeau voor een sterke helft, zullen je lieveling misschien niet behagen: sommige meisjes geven de voorkeur aan rozen, anderen geven de voorkeur aan lelies en weer anderen geloven dat het geven van snijbloemen barbaars is. En hoeveel vrouwelijke vertegenwoordigers op dieet zijn. Als je al heel lang met je uitverkorene aan het daten bent, heb je waarschijnlijk haar smaak kunnen bestuderen. Als je relatie zich net begint te ontwikkelen, let dan op of het meisje snoep bestelt als je met haar in een café zit, of ze thuis bloemen heeft, begin er subtiel met haar over. Als haar houding ten opzichte van bloemen en dozen chocolaatjes positief is, voel je dan vrij om je geliefde "Rafaello" te plezieren, die van tevoren in de zak van haar jas is verborgen, en het voor haar bestelde boeket naar kantoor te brengen.

Stap 2

De laatste jaren winnen vis-lijsten aan populariteit - lijsten van wat een persoon graag als cadeau zou zien. Meestal staan links naar dergelijke lijsten op openbare plaatsen, dus ga naar de pagina van je vriendin op het sociale netwerk of haar persoonlijke blog en kijk of de dame speciale wensen heeft. Je kunt niet bedenken wat het beste cadeau voor haar zou zijn - geef een ster. Je krijgt een speciaal certificaat waarin staat dat ergens in een ver sterrenstelsel een ster van je geliefde schijnt.

Stap 3

Het vinden van een cadeau is echter niet genoeg. Je moet het mooi kunnen presenteren. Als je er zelf niet uit komt hoe je een cadeau moet inpakken (en daarvoor is het voldoende: mooie stof, en folie, en zelfs blaadjes), neem dan contact op met de cadeauafdeling, waar ze een mooi doosje inpakken en een strik lijmen.

Stap 4

Kies hoe je het meisje wilt feliciteren. In veel opzichten hangt uw succes hiervan af. Begin 's ochtends je geliefde te verrassen met felicitaties en warme woorden. Als jullie samenwonen, plak dan kleurige stickers met wensen op de spiegel, laat een prachtig boeket op tafel in een vaas staan, breng haar ontbijt op bed. Voor liefhebbers van extreme sporten, paardrijden of vliegen in een heteluchtballon, waar je in een spannende sfeer het meisje kunt feliciteren.

Stap 5

Je moet niet doen alsof je de verjaardag van je vriendin bent vergeten en dan 's avonds opdagen met een cadeau. Het is onwaarschijnlijk dat het meisje deze felicitatiemethode origineel zal vinden. Hoogstwaarschijnlijk zal ze tegen de middag tijd hebben om van streek te zijn en het mentaal uit te maken.

Aanbevolen: