Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op Een Originele Manier

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op Een Originele Manier
Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op Een Originele Manier

Video: Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op Een Originele Manier

Video: Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op Een Originele Manier
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Je geliefde heeft binnenkort vakantie en je hebt je hoofd al gebroken bij het bedenken van een aantal ongewone felicitaties. Bloemen, een restaurant, sieraden als cadeau - dit alles is natuurlijk mooi en romantisch, maar ik wil mijn vriendin op de een of andere manier verrassen. Laat uw fantasie de vrije loop en u zult de vakantie onvergetelijk kunnen maken voor uw geliefde.

Hoe feliciteer je een meisje op een originele manier
Hoe feliciteer je een meisje op een originele manier

Noodzakelijk

  • - computer en printer,
  • - papier voor het afdrukken van folders,
  • - bloemen.

instructies:

Stap 1

Begin vroeg met de voorbereidingen voor de vakantie. Omdat je haast hebt, is het onwaarschijnlijk dat je je goed kunt voorbereiden en alles op het juiste niveau kunt doen. Maak een lay-out van het gewenste bericht. Plaats een foto van een meisje in het midden van het blad en schrijf een soortgelijke tekst: "Het mooiste, mooiste, liefste meisje is gezocht! Als je haar ziet, feliciteer dan - ze heeft vandaag vakantie!" Druk de advertentie af en hang deze 's avonds laat in de deuropening van haar huis, universiteit, werk of supermarkt. Dit zal een zeer onverwachte verrassing voor haar zijn.

Stap 2

Geef een origineel cadeau. Organiseer een zoektochtspel waar je vriendin doorheen moet. Je kunt je vrienden vragen om te helpen bij het organiseren van zo'n grootschalige verrassing. Stuur je geliefde sms om aan te geven waar ze heen moet om haar verdere pad te vinden. Van elk punt van je vrienden ontvangt ze een bloem en een briefje met de verdere bestemming. Op het laatste punt wacht je haar op met een boeket bloemen en een geschenk.

Stap 3

Vergeet dergelijke romantische handelingen niet als een inscriptie onder de ramen met een liefdesverklaring of een romantisch diner op een prachtige plek. Het lijkt te alledaags, maar je vriendin zal er dol op zijn, aarzel niet. Bestel een diner in een eigenzinnig restaurant, zoals een terras op het dak. Je kunt er niet alleen gezellig met elkaar zitten, maar ook 's avonds genieten van het prachtige uitzicht over de stad.

Stap 4

Stel je geliefde voor op deze vakantie. Als je zeker bent van je gevoelens en relaties, zie dit meisje naast je als een vrouw, trek er dan niet aan. Aan het einde van de avond kniel je neer en presenteer je het belangrijkste geschenk van de avond - een ring. Je geliefde zal zo'n geschenk zeker niet vergeten, en deze vakantie zal het begin zijn van iets nieuws en nog meer ontroerends voor jou.

Aanbevolen: