Hoe Feliciteer Je Een Collega Op Een Originele Manier

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Collega Op Een Originele Manier
Hoe Feliciteer Je Een Collega Op Een Originele Manier

Video: Hoe Feliciteer Je Een Collega Op Een Originele Manier

Video: Hoe Feliciteer Je Een Collega Op Een Originele Manier
Video: FLIRTTIPS: zo leg je het eerste contact 2024, Maart
Anonim

Een collega heeft een jubileum of een belangrijke gebeurtenis. Feliciteer hem niet alleen met een dienstkaart, een boeket bloemen en een onnodig souvenir, maar vind een originele manier die lang zal worden herinnerd.

Hoe feliciteer je een collega op een originele manier
Hoe feliciteer je een collega op een originele manier

instructies:

Stap 1

Heeft uw collega een apart kantoor, dan kunt u hem daar verrassen. Toegegeven, voor hem moet je het exacte tijdstip van aankomst van de werknemer op het werk weten om alles voor te bereiden.

Stap 2

Blaas een groot aantal kleurrijke ballonnen op en verspreid ze door de kamer.

Stap 3

Maak een felicitatieposter en hang deze zo op dat hij opvalt in de deuropening. Schrijf een warm woord of gedicht op de poster. Het is beter als de felicitatie door het team wordt geschreven en niet van internet wordt gekopieerd.

Stap 4

Als je een vrouw gaat feliciteren, koop dan een enorm boeket bloemen zonder versiering en doe het in een emmer met een mooi ontwerp (zo'n boeket zou niet in een vaas moeten passen).

Stap 5

Je kunt rozen, madeliefjes of andere bloemen met lange poten nemen. Koop voor een man goede alcohol, sigaren of een ander item dat hij leuk vindt als cadeau. Plaats bloemen of een geschenk op de held van het bureau van de gelegenheid.

Stap 6

Schakel enkele minuten voor de aankomst van deze persoon alle apparatuur en lichten uit. Creëer de illusie dat er niemand op kantoor is. Verstop je in het ingerichte kantoor. Als de held van de gelegenheid binnenkomt en het licht aandoet, feliciteer hem dan tegelijk.

Stap 7

Heeft een collega een jubileum of een vakantie op zakenreis waarbij u met hem mee bent geweest, dan kunt u hem ook op een originele manier feliciteren. Maak een kleine heldere poster of poster met goede verzen of felicitaties.

Stap 8

's Ochtends, terwijl je collega nog slaapt, hang je hem boven het bed zodat de collega je felicitatie ziet zodra hij zijn ogen opent. Zeg dan warme woorden en geef een cadeau.

Stap 9

Een team van klimmers bedacht een originele manier om uw geliefde chirurg te feliciteren, die in moeilijke tijden herhaaldelijk te hulp schoot. Ze organiseerden een picknick in de bergen, zetten tenten op, dekten de tafel met de lievelingsgerechten van de dokter.

Stap 10

De nietsvermoedende chirurg werd de bergen in gelokt onder het voorwendsel dat een van de klimmers zijn been brak en de hulp van een arts nodig had. En toen de jarige de patiënt kwam behandelen, ging hij ter ere van hem naar een vakantie.

Stap 11

Zo'n origineel bedrijfsevenement kwam goed van pas. De chirurg werkte zeven dagen per week enkele weken, was vreselijk moe en een picknick in de buitenlucht was de beste manier om een pauze te nemen van het werk.

Stap 12

Iets soortgelijks kan worden georganiseerd voor een persoon van elk beroep. Het belangrijkste is om een plaats en tijd te kiezen die geschikt zijn voor de held van de gelegenheid.

Aanbevolen: