De Serie "Avenue Of Brazil"

Inhoudsopgave:

De Serie "Avenue Of Brazil"
De Serie "Avenue Of Brazil"

Video: De Serie "Avenue Of Brazil"

Video: De Serie
Video: Avenida Brasil | Escena del día 27 | Telemundo 2024, April
Anonim

De serie "Prospect of Brazil" werd uitgebracht in 2012. Braziliaanse tv-kijkers zijn dol op de telenovela en zijn helden. Het intrigerende plot hield de aandacht van tv-kijkers bijna een jaar vast.

Braziliaanse tv-series verbazen met hun plots en duur
Braziliaanse tv-series verbazen met hun plots en duur

Acteurs uit de tv-serie

Het hele jaar door volgden de Brazilianen het lot van het meisje Nina, dat als kind wees werd, hoeveel ze moest doorstaan, inclusief het pesten van haar gemene stiefmoeder. De rol van Nina werd gespeeld door de beroemde actrice - Deborah Falabella. De actrice verwierf wereldwijde bekendheid na het spelen van Mel in de tv-serie "Clone". Deze serie werd ook nagesynchroniseerd voor een Russisch publiek. Naast Deborah waren de hoofdpersonen andere vooraanstaande acteurs: Adriana Estevez, Murilu Beniciu, Kaia Raymond, Eloise Perisse, Marcella Novaez.

Avenue of Brazil is een ontroerend melodrama met een happy end. Het zet je aan het denken over levenskeuzes.

Intrigerend plot

Carminha - dat was de naam van de slechte stiefmoeder. Door haar schuld stierf Nina's vader, Genesio. Carminha, samen met haar minnaar Max, nam het meisje mee naar een vuilstortplaats. Ooit waren ze bewoners van zo'n onaangename plek. Het meisje had geluk, ze werd geadopteerd door een rijke familie uit Argentinië. Maar al die jaren droomde Nina ervan Carminier te wreken voor de dood van haar vader. Als volwassene kwam het meisje naar Brazilië en kreeg een baan als kok in het huis van een beroemde voetballer - Typhoon. Na de dood van Genesio slaagde Carmini erin de voetballer te verleiden en met hem te trouwen.

Nina, die in het huis van haar slechte stiefmoeder werkte, raakte gehecht aan alle gezinsleden. Al snel werd duidelijk dat Jorginho - Nina's jeugdliefde, de zoon is van Carminha. Het verhaal krijgt een nieuwe impuls. Wat te kiezen: liefde of wraak? Het meisje zoekt een antwoord op deze vraag. De ontknoping van de serie was volkomen onvoorspelbaar.

Het dramatische verhaal van een eenvoudig meisje Nina liet niemand onverschillig. Recordaantallen kijkers werden gevestigd.

179 afleveringen gingen als één moment voorbij, het publiek was al gewend aan de personages, ze bespraken het gedrag van de personages op de forums en op sociale netwerken. Ze veroordeelden het gedrag van de slechterik Carminha en hadden medelijden met Nina. Meer dan 10 landen in Latijns-Amerika, Europa, Azië en Afrika hebben de serie gekocht voor distributie. De serie kreeg zijn naam niet toevallig, want Prospect Brazil is de naam van de straat in Rio de Janeiro, waar de meest interessante gebeurtenissen in het leven van de helden van de serie zich ontwikkelden.

Huur een melodrama in Rusland

De serie werd in de zomer van 2013 op de Russische televisie uitgebracht. Na 50 afleveringen te hebben vertoond, besloot het management van de zender te stoppen met uitzenden vanwege de lage rating. Hoeveel kijkers die uitkeken naar de volgende aflevering, vonden deze beslissing niet leuk. Maar tal van verzoeken en aanvragen die eisten om de show voort te zetten, werden niet in overweging genomen. Sommige releases van de band reageerden op deze situatie, ze hielpen bij het vertalen van alle andere series van "Prospect of Brazil". Hiervoor zijn ze de grote groep fans van Braziliaanse tv-series erg dankbaar.

Aanbevolen: