Hoe De Musical "Romeo En Julia" Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe De Musical "Romeo En Julia" Te Bekijken
Hoe De Musical "Romeo En Julia" Te Bekijken

Video: Hoe De Musical "Romeo En Julia" Te Bekijken

Video: Hoe De Musical
Video: Het leven van Pjotr Tsjaikovski in 3 vrouwen en een glas water 2024, April
Anonim

De musical "Romeo en Julia", gebaseerd op het beroemde toneelstuk van Shakespeare, werd in 2001 voor het eerst opgevoerd in Parijs. Gedurende tien jaar van zijn bestaan is het in 7 talen van de wereld opgevoerd en in veel landen was het een enorm succes.

Hoe kijk je naar een musical?
Hoe kijk je naar een musical?

instructies:

Stap 1

Romeo en Julia was van januari 2001 tot oktober 2008 te zien in Frankrijk, Australië, België, Groot-Brittannië, Hongarije, Nederland, Rusland, Oostenrijk, Korea, Taiwan en Mexico. Slechts één productie is tot op de dag van vandaag bewaard gebleven - de Hongaarse. Sinds 2010 wordt in Frankrijk een nieuwe versie van de musical aan het publiek getoond.

Stap 2

Op het grondgebied van Rusland werd "Romeo en Julia" getoond van mei 2004 tot juni 2006, dus als je de musical live wilt zien, moet je naar het congrespaleis van Parijs of het operettehuis van Boedapest. De kosten van zo'n reis zullen behoorlijk hoog zijn, dus het is de moeite waard om goed te overwegen of uw budget dergelijke kosten kan dragen.

Stap 3

Indien uw financiële middelen het niet toelaten de voorstelling bij te wonen, kunt u via internet kennismaken met de opnames van de musical. Op de website Intv.ru is bijvoorbeeld een video-opname van Romeo en Julia in Rusland, gemaakt in 2005 tijdens een optreden, vrij beschikbaar. Sterren van de Russische showbusiness als Eduard Shulzhevsky, Lika Rulla, Nikolai Tsiskaridze en vele anderen namen deel aan deze versie van de productie.

Stap 4

Andere versies van de Russische productie van de musical zijn te vinden op tal van torrent-trackers van de Runet, bijvoorbeeld Torrentino.com. Bovendien kunt u op vergelijkbare portals versies van Romeo en Julia in andere talen vinden. Om met veel trackers te werken, heb je misschien speciale programma's nodig, bijvoorbeeld Utorrent.

Stap 5

Om de musical “Romeo en Julia” te bekijken, kunt u bij de voorstelling een cd kopen. Dit kan worden gedaan met behulp van online winkels, bijvoorbeeld E5.ru. Het is niet overbodig om door de winkels met audio- en videoproducten te gaan en, nadat u vertrouwd bent geraakt met hun assortiment, de video te vinden die u nodig hebt. Bovendien kunnen dergelijke winkels uw aanvraag accepteren en een schijf of cassette met de musical bestellen bij regionale filmdistributeurs.

Aanbevolen: