Hoe De Repetitie Van De Victory Parade Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe De Repetitie Van De Victory Parade Te Bekijken
Hoe De Repetitie Van De Victory Parade Te Bekijken

Video: Hoe De Repetitie Van De Victory Parade Te Bekijken

Video: Hoe De Repetitie Van De Victory Parade Te Bekijken
Video: Popkoor Prestige Rotterdam - een kijkje bij... 2024, Mei
Anonim

Op 24 juni 1945 werd op het Rode Plein de eerste Victory Parade gehouden. Het stond onder bevel van maarschalk van de USSR Konstantin Rokossovsky en werd ontvangen door maarschalk van de USSR Georgy Zhukov. Sindsdien is de Victory Parade op 9 mei een traditie geworden. Tegenwoordig nemen niet alleen grondmilitairen en materieel, maar ook de luchtluchtvaart eraan deel.

Hoe de repetitie van de Victory Parade te bekijken
Hoe de repetitie van de Victory Parade te bekijken

instructies:

Stap 1

Veel mensen dromen ervan om de parade te zien, die zijn gelijke niet kent op het gebied van entertainment. Het lukt echter niet iedereen. Inderdaad, op de Dag van de Overwinning zijn het Rode Plein en de prestaties van het leger alleen voor de zegevierende veteranen. Iedereen kan echter een repetitie van deze viering bijwonen.

Stap 2

Om de repetitie van de Victory Parade bij te wonen, hoeft u alleen maar naar de straten te komen waar mensen en apparatuur zich zullen verplaatsen. Het is vrij eenvoudig om dergelijke informatie te verkrijgen - tegenwoordig hebben bijna alle tijdschriften, televisiezenders en internetbronnen een lijst gerapporteerd van die plaatsen waar de apparatuur zal worden gestationeerd en het militair personeel zal marcheren. Ook het tijdstip van het evenement wordt vooraf bekend gemaakt. In de regel worden 4 repetities gehouden - 3 nachtrepetities en 1 algemene repetitie enkele dagen voor 9 mei.

Stap 3

Houd er rekening mee dat u niet met de auto naar de repetitieruimte kunt rijden - de wegen zijn minimaal een paar uur voor aanvang van het evenement afgesloten. Daarom moet u naar de plaats van de belangrijkste spektakels lopen.

Stap 4

Het voetgangersgedeelte van de straten is tijdens de repetitie van de Parade omheind, dus je zult afscheid moeten nemen van de hoop militair materieel op afstand te zien. Het is niet veilig. Maar zelfs vanwege het hek, dat niet zo ver is van de doorgang van gepantserde personeelsdragers en andere militaire voertuigen, is het niet zo ver.

Stap 5

De gelukkigen die een appartement hebben aan de Tverskaya-straat of op andere plaatsen waar de route van de feestelijke kolom ligt, kunnen vanuit hun eigen ramen genieten van het uitzicht op de repetitie. Het bovenaanzicht kan niet minder, en misschien zelfs meer grandioos zijn dan de onderkant.

Stap 6

Sommige mensen die de parade willen zien, klimmen zelfs op de daken van nabijgelegen huizen.

Stap 7

Het bijwonen van de repetitie voor de Victory Parade helpt om een onvergetelijke ervaring te creëren, te zien waar miljoenen mensen van dromen en gedenkwaardige foto's te maken.

Aanbevolen: