Hoe De Victory Day-parade Te Bekijken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Victory Day-parade Te Bekijken?
Hoe De Victory Day-parade Te Bekijken?

Video: Hoe De Victory Day-parade Te Bekijken?

Video: Hoe De Victory Day-parade Te Bekijken?
Video: Russia Victory Day parade 2024, April
Anonim

Victory Day is een van de belangrijkste feestdagen in de Russische geschiedenis. Volgens de gevestigde traditie wordt op 9 mei jaarlijks een militaire parade gehouden met deelname van uitrusting en troepen, evenals de veteranen van de Grote Patriottische Oorlog zelf. Er zijn verschillende manieren om deze parade te zien.

Hoe de Victory Day-parade te bekijken?
Hoe de Victory Day-parade te bekijken?

instructies:

Stap 1

Bezoek de parade in Moskou. Houd er rekening mee dat het Rode Plein zelf alleen toegankelijk is op persoonlijke uitnodiging, die kan worden ontvangen door enkele veteranen en verschillende vertegenwoordigers van de militaire leiding. Als u niet tot deze bevolkingsgroepen behoort, kijk dan de dag voor de repetitie van de parade, die meestal wordt gehouden op de Khodynskoye Pole. Er is ook een mogelijkheid om de passage van militair materieel naar het Rode Plein te zien. Om dit te doen, komt u om ongeveer acht uur 's ochtends naar de Leningradskoye-snelweg in de buurt van de metrostations Dynamo, Belorusskaya of Tverskaya. Als je geen tijd hebt voor de voertuigen om het plein te betreden, kun je ze vangen langs de Garden Ring en Novy Arbat. Om dit te doen, kunt u stoppen bij een van de uitgangen naar het metrostation Barrikadnaya.

Stap 2

Als je niet in de hoofdstad woont, kijk dan naar de parade in je stad. Het begint meestal om 8-9 uur. De exacte tijd- en plaatsinformatie is te verkrijgen bij de regionale pers en bij lokale internetnieuwssites. Meestal zijn er geen speciale passen voor dergelijke parades, en iedereen kan ze bijwonen. Kom in dit geval van tevoren naar de plaats van de processie om een comfortabele kijkplek in te nemen. Neem je camera mee, want fotograferen is meestal toegestaan bij dergelijke evenementen.

Stap 3

Als je zelf niet bij de optocht kunt zijn, kijk dan live op tv. In dit geval ziet u vaak nog meer dan de mensen die direct ter plaatse zijn. Daarnaast wordt de uitzending aangevuld met interessant historisch commentaar. De parade wordt getoond door de belangrijkste federale kanalen - First en Rusland. In het geval dat u zich in het buitenland bevindt of daar permanent woont, kunt u de uitzending bekijken op het RTR-Planeta-kanaal of een van de internetsites gebruiken die Russische televisie uitzenden.

Aanbevolen: