Waar Kun Je De Nieuwe Video Voor "Lyapis Trubetskoy" Bekijken

Waar Kun Je De Nieuwe Video Voor "Lyapis Trubetskoy" Bekijken
Waar Kun Je De Nieuwe Video Voor "Lyapis Trubetskoy" Bekijken

Video: Waar Kun Je De Nieuwe Video Voor "Lyapis Trubetskoy" Bekijken

Video: Waar Kun Je De Nieuwe Video Voor
Video: Gikkels ft Cimo Fränkel - Herboren (prod. Killing Skills) 2024, April
Anonim

In het voorjaar van 2012 bracht de populaire groep "Lyapis Trubetskoy" hun nieuwe album "Rabkor" uit. Na de release van de schijf begonnen de muzikanten, zonder onderbreking voor rust, aan clips voor geselecteerde nummers van het album.

Waar kun je de nieuwe clip bekijken
Waar kun je de nieuwe clip bekijken

Bezoek de officiële website van de band om de nieuwste video te bekijken. Op hun pagina delen de muzikanten graag de resultaten van hun werk met hun fans. Je kunt een recent uitgebrachte clip vinden in de sectie "Nieuws" of in de sectie "Mediagalerij", de subsectie "Video".

"Lyapis Trubetskoy" is een populaire groep, dus twijfel er niet aan dat het nieuwe product binnenkort op Russische muziekkanalen zal worden getoond. Zet MTV- of Muz-TV-kanalen aan en wacht op video's van je favoriete band. Je kunt de muziekvideo ook online bekijken door naar de sites van deze muziekkanalen te gaan.

YouTube-service is een enorme opslagplaats van allerlei soorten video's, van amateurfilms tot zeldzame clips van sterren in hoge kwaliteit. Ga naar de site en typ in de zoekbalk de naam van de groep en de videoclip die je interesseert. Daarna biedt het systeem u verschillende video's aan. Houd er rekening mee dat er naast de officiële video ook video's kunnen zijn gemaakt door de fans van de groep.

De Vkontakte-website is niet alleen een plek waar het handig is om met voormalige klasgenoten te communiceren en het leven van vrienden te volgen. Daarnaast kunnen gebruikers verschillende video's uploaden naar de server. Aangezien het publiek van "Vkontakte" miljoenen gebruikers heeft, is de site geleidelijk een opslagplaats geworden van een enorme hoeveelheid informatie. Als je de nieuwste video van "Lapis" wilt zien, ga dan naar het sociale netwerk. Klik op de link "Video's" en typ de groep en de naam van de clip in de zoekbalk, en de server geeft je de beschikbare opties. Je kunt ook naar de Lyapis Trubetskoy-fangroep gaan. Om dit te doen, klikt u op de link "Communities" in het bovenste paneel en voert u de naam van de muziekgroep in, en "Vkontakte" biedt u verschillende pagina's waarop fans graag communiceren. Daar vind je waarschijnlijk een link naar de nieuwe clip.

Aanbevolen: