Waar Kun Je Heen Voor De Nacht

Inhoudsopgave:

Waar Kun Je Heen Voor De Nacht
Waar Kun Je Heen Voor De Nacht

Video: Waar Kun Je Heen Voor De Nacht

Video: Waar Kun Je Heen Voor De Nacht
Video: Emma Heesters u0026 Rolf Sanchez - Pa Olvidarte | Beste Zangers 2019 2024, April
Anonim

Er wordt aangenomen dat een nachtelijke levensstijl schadelijk is voor de gezondheid, omdat het het biologische ritme van het menselijk lichaam verstoort. Er zijn echter uitzonderingen op elke regel. De activiteit van "uilen" bereikt bijvoorbeeld zijn hoogtepunt precies in het donker. Ook de nacht is de tijd van geliefden, romantici, gouden jongeren en avonturiers. En er zijn veel plekken waar u 's avonds uw vrije tijd kunt doorbrengen.

Waar kun je heen voor de nacht
Waar kun je heen voor de nacht

instructies:

Stap 1

De uitgaansgelegenheden 's avonds kunnen grofweg worden onderverdeeld in 2 soorten - betaald en gratis. Natuurlijk zou de meest voorkomende - maar niet de slechtst - betaalde optie een nachtclub zijn. Dit is een geweldige optie voor wie houdt van plezier, beweging en drive. Je kunt dansen op vurige muziek, drinken, nieuwe kennissen maken. Bovendien zijn er in elke stad verschillende bars die de klok rond open zijn.

Stap 2

Maar waar kun je 's avonds heen als bars en clubs je helemaal niet interesseren? Het belangrijkste is om verbeeldingskracht en vindingrijkheid te tonen. Als je een uilenmaatje naast je hebt, kun je samen naar de bioscoop voor een middernachtshow. Ook zijn er in sommige steden dergelijke observatoria, die tegen betaling de mogelijkheid bieden om de nachtelijke hemel te observeren. Er zijn botanische tuinen waarin een bepaald deel van de prachtige bloemen 's nachts bloeien (bijvoorbeeld de cactus "Queen of the Night"). Je kunt daarheen gaan nadat je eerder de datum en tijd van dergelijke evenementen hebt ontdekt.

Stap 3

De volgende optie voor een betaalde nachtrust zal diegenen aanspreken die van spanning en levendige sensaties houden. Paintballclubs zijn gevestigd in verschillende grote steden in Rusland, die 's nachts spectaculaire spellen organiseren met behulp van nachtkijkers. Paintball is 's nachts veel interessanter dan overdag. De gevoelens van de spelers worden aangescherpt, de aandacht is meer geconcentreerd dan normaal en de adrenaline begint gewoon van de schaal te raken!

Stap 4

Als je in Moskou of in de regio Moskou woont, kun je 's nachts naar het museum gaan. Zo heeft het Moskouse Boelgakovmuseum een seizoen van nachtelijke theatrale excursies geopend naar het beroemde "slechte appartement nummer 50". Bij de ingang worden bezoekers begroet door personages uit De meester en Margarita. De gids neemt de gasten mee door de stille kamers en vertelt interessante feiten over het leven van Boelgakov. De kat Behemoth woont zelf in het museum, die door de kamers loopt en voor de gasten zorgt. De excursie begint om 23.00 uur. Vooraf inschrijven is verplicht.

Stap 5

Romantische studenten en geliefden kunnen genieten van de gratis uitgaansgelegenheden. In het donker kun je een wandeling maken in het park. Dit klinkt natuurlijk een beetje vreemd, maar als je voorzichtig bent en mogelijke groepen gevaarlijke individuen vermijdt, kun je genieten van harmonie en rust in een nachtpark. Ook op deze plekken kun je zittend op een bankje filosofische en oprechte gesprekken voeren.

Stap 6

Vooral extreme mensen en vertegenwoordigers van de gotische subcultuur geven misschien de voorkeur aan zelfs een nachtelijke wandeling op het kerkhof. Een ander gratis entertainment 's avonds kan worden geboden door verliefde stelletjes. Klim samen met je geliefde op het dak van het huis en ontmoet daar de zonsopgang. In dit geval moet u echter uiterst voorzichtig zijn en niet naar beneden kijken. Bied uzelf en uw wederhelft maximale veiligheid.

Stap 7

Als laatste redmiddel kun je 's nachts gewoon door de straten van de stad dwalen, verlicht door felle lichten van lantaarns. Om zo'n wandeling op te fleuren, kun je een brandende Chinese lantaarn of ballonnen met TL-verlichting de lucht in schieten.

Aanbevolen: