Waar Kun Je Heen Met Een Vriend

Inhoudsopgave:

Waar Kun Je Heen Met Een Vriend
Waar Kun Je Heen Met Een Vriend

Video: Waar Kun Je Heen Met Een Vriend

Video: Waar Kun Je Heen Met Een Vriend
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Als je het zat bent om met je vrienden naar cafés te gaan, naar nachtclubs met disco's, als je het zat bent om modieuze kleding te zoeken, kun je je volgende weekend op een andere manier doorbrengen en beslissen waar je deze keer met je vriend heen gaat.

Waar kun je heen met een vriend
Waar kun je heen met een vriend

instructies:

Stap 1

Regel een professionele fotosessie. Maak hiervoor een afspraak met een fotograaf die professionele fotografie aanbiedt en breng een paar interessante uurtjes door in een fotostudio of op een andere pittoreske plek in de stad. Als gevolg hiervan hebben jij en je vriend, naast amateuristische bescheiden foto's, een echte portfolio van één voor twee, waar je wordt vastgelegd tegen de achtergrond van de schoonheden van de natuur of in de studio in verschillende afbeeldingen.

Stap 2

Schrijf je met een vriend in voor een handwerkcursus die je interesse wekt. Je kunt op deze manier veel tijd samen doorbrengen en tegelijkertijd leren hoe je dingen met je eigen handen kunt doen die je huis of garderobe zullen versieren.

Stap 3

Kookcursussen kunnen een even interessante gezamenlijke activiteit zijn. Bezoek de open lessen van deze cursussen, die vaak gratis worden aangeboden. In culinaire cursussen leer je koken, leer je de keukens van de volkeren van de wereld kennen en verwerf je mogelijk nieuwe professionele vaardigheden.

Stap 4

Gebruik graafmachines om af te dalen in de ondergrondse gangen van je stad, als dergelijke rondleidingen worden aangeboden. Veel grote steden hebben een heel netwerk van ondergrondse fabelachtige plekken met stalactieten, diepe rivieren en andere mysterieuze verschijnselen.

Stap 5

Geef een ouderwets feest voor je vrienden. Verkleed je met behulp van rommelmarkten en oma's kist in zeldzame retro dingen, zet de juiste muziek aan, drink thee van een samovar met een hap pretzels en drogers.

Stap 6

Bezoek een waterpark of een zwembad, het is zo leuk om met een vriend of vriendin in het water te spetteren, of een waterglijbaan te rijden als het buiten winter is. En ga in de zomer zeker zwemmen in het dichtstbijzijnde meer, waar zwemmen is toegestaan.

Beeld
Beeld

Stap 7

Kom een paar uur langs bij een club, waar ze een mannelijke striptease voor dames regelen. Als je je schaamt om op zo'n plek te zijn, bezoek dan een seksshop met een vriend, waar je belangrijke dingen voor meisjes kunt kopen, producten voor intieme hygiëne en nog veel meer.

Stap 8

Vergeet niet dat er andere interessante plekken zijn waar je je niet zult vervelen met je vriend. Dit zijn fitnesscentra, hatha yoga of kundalini yoga cursussen, buikdans masterclasses, een schaatsbaan waar je kunt schaatsen, een rollerdrome waar je kunt skeeleren.

Aanbevolen: