Waar Kun Je Heen Met Een Tiener

Inhoudsopgave:

Waar Kun Je Heen Met Een Tiener
Waar Kun Je Heen Met Een Tiener

Video: Waar Kun Je Heen Met Een Tiener

Video: Waar Kun Je Heen Met Een Tiener
Video: Met de benen wijd voor de psycholoog | WACHT FF #1 | NPO 3 2024, Maart
Anonim

Tijdens de adolescentie worden smaken, verslavingen en hobby's gevormd. En het toekomstige leven van een tiener hangt grotendeels af van wat ze zullen zijn. Daarom is het in deze periode erg belangrijk om nieuwe horizonten voor het kind te blijven openen. En om dit te doen, is natuurlijk de beste manier om samen tijd door te brengen.

Waar kun je heen met een tiener
Waar kun je heen met een tiener

instructies:

Stap 1

Je kunt plezier hebben met je tiener terwijl je kijkt naar sporten waarin hij geïnteresseerd is of waarin hij geïnteresseerd is. Natuurlijk is het beter om het live te doen, en niet op tv. Ga met hem naar een wedstrijd waar je je batterijen kunt opladen en veel leuke indrukken opdoet als je wint. Bovendien kan het interesse in sport opwekken en een verlangen om het te doen.

Stap 2

Het zal interessant zijn voor een tiener om een concert van zijn favoriete artiesten bij te wonen. Vooral de live-uitvoeringen van de sterren laten veel indruk achter, en niet de uitvoering van nummers met een opgenomen fonogram. Dergelijke concerten worden meestal gegeven door artiesten van klassieke of rockmuziek.

Stap 3

Een bezoek aan het theater kan net zo spannend zijn. Het belangrijkste is om een voorstelling te kiezen die voor jullie beiden interessant is. Zo'n tijdverdrijf kan iets nieuws voor een tiener openen, hem misschien aan het denken zetten over alle levenssituaties. Het is vooral nuttig om later de indruk van de voorstelling en de betekenis ervan te bespreken. Natuurlijk op een luchtige en ontspannen manier, om de tiener niet te ontmoedigen terug te keren naar het theater.

Stap 4

Ook kun je naar de bioscoop voor een leuke film of samen gaan bowlen. In het laatste geval kan samen tijd doorbrengen niet alleen leuk, maar ook nuttig zijn. En na deze evenementen kun je naar een café gaan en iets lekkers eten.

Stap 5

Ritten zijn nog steeds leuk als tiener, dus je kunt naar een pretpark gaan als er een in jouw buurt is. Of je kunt plezier hebben in karten, het besturen van kleine raceauto's.

Stap 6

Niet minder interessant is een bezoek aan een goed gekozen museum of tentoonstelling. Jongens gaan bijvoorbeeld graag naar het wapen- of automuseum en jonge vrouwen zijn misschien geïnteresseerd in een tentoonstelling van outfits. Het belangrijkste bij het kiezen van een evenement is om rekening te houden met de interesses van de tiener.

Aanbevolen: