Waar Kun Je In Het Weekend Heen Met Een Kind?

Inhoudsopgave:

Waar Kun Je In Het Weekend Heen Met Een Kind?
Waar Kun Je In Het Weekend Heen Met Een Kind?

Video: Waar Kun Je In Het Weekend Heen Met Een Kind?

Video: Waar Kun Je In Het Weekend Heen Met Een Kind?
Video: Sprookjesmusical Klaas Vaak - Efteling Theater 2024, April
Anonim

Er zijn tientallen interessante plekken voor gezinnen met kinderen in Moskou. Dit zijn ongewone musea, pretparken, unieke galerieën en clubs. De keuze van de plaats hangt in de eerste plaats af van de leeftijd van het kind.

Kolomenskoe
Kolomenskoe

instructies:

Stap 1

Een van de oudste pretparken in de hoofdstad bevindt zich in het All-Russian Exhibition Centre. Attracties bevinden zich aan beide zijden van de hoofdingang. Aan de rechterkant is er "AttractionMania" en het hoogste reuzenrad van heel Europa, tweeënzeventig meter hoog. Aan de linkerkant is er "Attrapark", de meeste attracties in dit park zijn ontworpen voor kinderen. Er zijn ook karten, schiettenten en ander amusement.

Stap 2

Het is op elk moment van het jaar interessant om in Kolomenskoye te wandelen, maar dit park is vooral goed in de lente, wanneer de appelboomgaarden in bloei staan. Tijdens een wandeling in dit park kunt u oude architecturale monumenten zien, de rivier de Moskva bewonderen en paardrijden. Voor jonge kinderen is er een klein amusementsstadje op het grondgebied van het park, dat zich op het beursplein bevindt. En in de zomer kun je een ritje maken met een riviertram en de stad bekijken vanaf de rivier de Moskva.

Stap 3

"Child's Gaze" is een ongewone galerij, die een expositie van een verscheidenheid aan kinderkunst herbergt. Hier worden regelmatig volledig Russische en grootstedelijke kindertentoonstellingen, festivals en wedstrijden gehouden.

Stap 4

Sojoezmoeltfilm is ieders favoriete filmstudio, in het museum kun je je favoriete en geheel nieuwe stripfiguren zien. In de studio kun je een introductiecursus voor de Young Animator volgen en tekenfilms kijken op een groot scherm in de grote bioscoop.

Stap 5

De Jungle Kids Club is een geweldige plek om een geweldige tijd te hebben, voor kinderen zijn er hangende bruggen, een ingewikkeld doolhof met meerdere niveaus, een Canadees spinnenweb, een waterval van glijbanen, arcade-kamers, kamers met speelgoed, een bungee, een zwembad met felle ballen en zelfs een woonhoek. Elk weekend zijn er optredens, loterijen met prijzen, optredens met acrobaten, getrainde dieren en clowns.

Aanbevolen: