Waar In Moskou Heen Met Een Kind?

Inhoudsopgave:

Waar In Moskou Heen Met Een Kind?
Waar In Moskou Heen Met Een Kind?

Video: Waar In Moskou Heen Met Een Kind?

Video: Waar In Moskou Heen Met Een Kind?
Video: Top 10 MUST visit places in Moscow | Russia 2024, April
Anonim

Moskou is gevuld met een breed scala aan amusement voor inwoners en gasten van de hoofdstad. Als u met een kind op vakantie gaat, wees er dan zeker van - er zijn veel plaatsen voor uw gezamenlijke entertainment.

Waar in Moskou heen met een kind?
Waar in Moskou heen met een kind?

instructies:

Stap 1

De dierentuin van Moskou is een traditionele plek voor kinderen om te bezoeken. Ondanks meer dan een eeuw geschiedenis, houdt het nooit op om zowel volwassenen als kinderen te verrassen. Volières veranderen, nieuwe dieren worden binnengebracht, welpen worden geboren, dus zelfs een jaarlijks bezoek aan de dierentuin zal zijn aantrekkelijkheid niet verliezen.

Stap 2

Ga met je kind naar het circus in Moskou. Er zijn er verschillende in de hoofdstad: het Grote Staatscircus van Moskou op Vernadsky Avenue en het Nikulin Circus op Tsvetnoy Boulevard. Een bezoek aan een circusvoorstelling is altijd een sprookje vol onvoorspelbare wonderen. Een zee van verschillende gevoelens en indrukken. Geen enkel kind zal onverschillig blijven, eenmaal in deze wondere wereld. Circussen in Moskou bieden voortdurend nieuwe programma's aan en nodigen buitenlandse circusshows uit voor uitvoeringen.

Stap 3

Het is beter om vanaf de kindertijd liefde voor het theater bij te brengen. Er zijn er veel in Moskou en elk biedt een gevarieerd repertoire voor kinderen van verschillende leeftijden. De prijsklasse varieert van 100 tot 1000 roebel per ticket. Bezoek de poppentheaters (Albatross, Firebird, Blue Bird), het Moscow Children's Shadow Theatre aan de Izmailovsky Boulevard, het Moscow Illusion Theatre en vele, vele anderen.

Stap 4

Neem uw kinderen mee naar de parken, een traditionele plek om te wandelen en amusement te bieden. Er zijn er meer dan 20 in de hoofdstad, elk met spannende attracties, spelletjes en gewoon wandelingen in het bos. Dit is een geweldige kans om te ontspannen en frisse lucht in te ademen.

Stap 5

Vergeet niet de musea in Moskou te bezoeken. "Zabavushka" laat je bijvoorbeeld kennismaken met volksspeelgoed - je kunt hier elke tentoonstelling ophalen en ermee spelen. U kunt deelnemen aan spelexcursies. Het Kremlin in Izmailovo is een cultureel en amusementscomplex met diverse excursies, een eigen speelgoedmuseum, paardrijden en het onderwijzen van Russische volksambachten.

Stap 6

Schoolkinderen zullen genieten van een bezoek aan het Museum van de Geschiedenis van de Russische Vloot en het Museum van de Grote Patriottische Oorlog op Poklonnaya Hill. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van musea in Moskou - je kunt alles heel lang opsommen.

Aanbevolen: