Welke Films Zijn Het Bekijken Waard Op Oudejaarsavond?

Welke Films Zijn Het Bekijken Waard Op Oudejaarsavond?
Welke Films Zijn Het Bekijken Waard Op Oudejaarsavond?

Video: Welke Films Zijn Het Bekijken Waard Op Oudejaarsavond?

Video: Welke Films Zijn Het Bekijken Waard Op Oudejaarsavond?
Video: films et sériés gratuite 2024, April
Anonim

Pre-vakantieklusjes, de geur van een kerstboom en mandarijnen, een scheutje champagne, een ontmoeting met dierbaren, vrolijk gelach vergezeld van het klokkenspel - velen wachten hierop het hele jaar door. Het belangrijkste hier is om een magische vakantiesfeer te creëren. Hier zijn enkele onvoltooide films met een nieuwjaarsthema die de moeite waard zijn om op oudejaarsavond met uw gezin op lange winteravonden te bekijken.

Welke films zijn het bekijken waard op oudejaarsavond?
Welke films zijn het bekijken waard op oudejaarsavond?

Wonder op 34th Street (VS, 1994). Een charmant nieuwjaarssprookje over een klein meisje Susan, die geen vader heeft. Ze droomt van een nieuw huis, een broertje en een papa, maar gelooft niet in wonderen en de kerstman. Alles verandert na een ontmoeting met de echte kerstman in een gewoon warenhuis in New York.

Speelgoedverkoper (Rusland, 2012). Een uitstekende, vriendelijke en heldere film die de moeite waard is om op oudejaarsavond met kinderen te bekijken. Een van de hoofdrollen in de film werd gespeeld door de Franse acteur Pierre Richard. Een gewone verkoper in een speelgoedwinkel in Parijs wint plotseling een reis naar het verre Rusland in een nationale show met Kerstmis. Samen met zijn moeder gaat hij naar Rusland, waar hij verliefd wordt op een mooi meisje. Maar haar hart is niet vrij.

De geheime dienst van de kerstman: Operation Global Christmas (VS, 2011). Een grappige, schattige cartoon over de nieuwjaarszorgen van ieders geliefde kerstman, die er niet in slaagde om één geschenk te bezorgen. Op oudejaarsavond mag niemand zonder het gewenste geschenk worden achtergelaten en wordt de dappere Arthur meegenomen om de kerstman te helpen.

Vier kerstdagen (Duitsland, VS, 2008). Het stel Brad en Kate is al drie jaar samen, maar ze hebben geen haast om elkaar door het huwelijk te binden. Ze besluiten Kerstmis te vieren met hun ouders, maar alles blijkt niet zo eenvoudig te zijn: feit is dat hun ouders gescheiden zijn, dus Brad en Kate moeten vier kersturen halen.

Het is een prachtig leven (VS, 1946). Deze prachtige familiefilm is een klassieker van de Amerikaanse cinema. De film "Irony of Fate" is zowel in de VS als in Rusland populair. De hoofdpersoon van de film, George, is de eigenaar van een grote kredietmaatschappij, een geweldige vader en een liefhebbende echtgenoot. Maar tegenslag en tegenslagen doen hem aan zelfmoord denken. De Heer stuurt hem naar de redding van een jonge en onervaren beschermengel genaamd Clarence om George van de zonde te redden. Clarence kiest een nogal originele manier om George ervan te weerhouden zelfmoord te plegen.

Aanbevolen: