Welke Films Te Kijken Voor Kerstmis

Inhoudsopgave:

Welke Films Te Kijken Voor Kerstmis
Welke Films Te Kijken Voor Kerstmis

Video: Welke Films Te Kijken Voor Kerstmis

Video: Welke Films Te Kijken Voor Kerstmis
Video: 10 Keer Dat De Kerstman Tijdens Kerst Op Camera Is Vastgelegd 2024, April
Anonim

Kerst is een bijzondere feestdag. Zelfs als je geen religieus persoon bent, wil je op dit moment meer dan ooit in magie duiken. Heldere en vriendelijke films zullen in deze kwestie trouwe helpers zijn.

Welke films te kijken voor Kerstmis
Welke films te kijken voor Kerstmis

Het is nodig

TV, warme deken en een kopje geurige thee

instructies:

Stap 1

Alleen thuis

Het maakt niet uit hoe vaak we deze film bekijken, het zal waarschijnlijk altijd het genot veroorzaken dat alleen mogelijk is in de kindertijd. Het verhaal van een kleine jongen, die beruchte bandieten de stuipen op het lijf heeft gejaagd, wekt steevast een ondeugend kind in ieder van ons op.

Beeld
Beeld

Stap 2

Echte liefde

Een prachtig lichtbeeld over menselijke gevoelens, over liefde. "Love Is All Around" is het motto en de belangrijkste boodschap van deze film. De film is doordrenkt met de geest van Kerstmis, warmte en vriendelijkheid. De eenvoudigste dingen in de wereld blijken altijd de moeilijkste te zijn - dat is het hele punt. Dompel jezelf onder in liefde en je zult gelukkig zijn.

Beeld
Beeld

Stap 3

Het dagboek van Bridget Jones

Het verhaal van de schattige en belachelijke bbw Bridget Jones heeft lange tijd de harten van kijkers veroverd. De film herinnert er nogmaals aan dat niemand in deze wereld perfect is, iedereen heeft zijn eigen kleine zwakheden en skeletten in de kast. En soms moet je gewoon het slot van je "kast" openen en daar liefde binnenlaten. Een ontroerend en leerzaam verhaal over liefde en relaties.

Aanbevolen: