Welke Romantische Films Kun Je Kijken Op Een Winteravond

Welke Romantische Films Kun Je Kijken Op Een Winteravond
Welke Romantische Films Kun Je Kijken Op Een Winteravond

Video: Welke Romantische Films Kun Je Kijken Op Een Winteravond

Video: Welke Romantische Films Kun Je Kijken Op Een Winteravond
Video: Nieuw op Netflix: deze 5 romantische films moet je gezien hebben! 2024, Mei
Anonim

De wereldcinema staat bekend om zijn vele prachtige romantische films. En toch vallen er een aantal op. Ze lijken gemaakt te zijn om te bekijken op een winteravond, wanneer je zo graag warmte, tederheid en liefde wilt.

Welke romantische films kun je kijken op een winteravond
Welke romantische films kun je kijken op een winteravond

"Stad der Engelen". Een prachtig, romantisch verhaal gecreëerd door regisseur Brad Sidberling in 1998. Nicolas Cage speelt een engel met droevige ogen. Hij is tenslotte verliefd op een gewone vrouw - de heldin Meg Ryan, wil bij haar zijn, en hiervoor moet hij een man worden. Wat erg moeilijk is. Een fantastisch plot, maar de gevoelens van de helden van de film - liefde, wanhoop, verdriet - zijn bij iedereen bekend en raken harten.

Een ander mystiek verhaal is de beroemde "Ghost" uit 1990, een klassieker van het romantische genre. Een van de meest opvallende rollen van Patrick Swayze. En wat een onvergetelijk beeld van een medium gecreëerd in deze film door de onnavolgbare Whoopi Goldberg! En hoeveel emoties, passies worden er veroorzaakt door de wendingen van de plot van de film, wat een pijnlijke noot resoneert in de zielen van het prachtige lied Unchanged melodie.

De film "Chocolate", geregisseerd door Lasse Hallström, is visueel zeer aangenaam, vol zon, warmte, vriendelijkheid, lichtheid. De heldin Juliette Binoche behandelt de inwoners van een kleine stad met chocolade, lacht naar hen - en ze herwinnen hun verloren vrede, worden gelukkiger. En wie helpt een mooie chocolatier om harmonie en vreugde te vinden? Natuurlijk, de charmante held van Johnny Depp - met een gitaar, sprankelende ogen en een gepassioneerde ziel.

Intuition is een schattige romantische komedie met een getalenteerd acteerduo (John Cusack en Kate Beckinsale). De sluwe ironie van het lot duwt jonge mensen samen en scheidt ze meteen. Maar ware liefde doet wonderen, vooral als je erin gelooft. Een naïeve, maar erg leuke foto, oprecht en vriendelijk.

De film "Noel" zal het publiek de geest van Kerstmis geven, hoewel de plot zich aanvankelijk niet-vakantie ontwikkelt. De heldinnen van Susan Sarandon en Penelope Cruz zijn op hun eigen manier eenzaam en ongelukkig, maar met Kerstmis is alles mogelijk, inclusief de heropleving van hoop en geloof in goede verandering. Robin Williams speelt heerlijk, en de prachtige soundtrack is een heldere versiering van de foto.

Aanbevolen: