Wat Te Doen Op Een Winteravond?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Op Een Winteravond?
Wat Te Doen Op Een Winteravond?

Video: Wat Te Doen Op Een Winteravond?

Video: Wat Te Doen Op Een Winteravond?
Video: Je minder snel irriteren u0026 Ontspannen blijven I 2 oplossingen 2024, April
Anonim

In het koude seizoen wil je jezelf gewoon in een deken wikkelen en rotzooien. Maar is het niet beter om iets nuttigs te doen dat je opvrolijkt en anderen gelukkig maakt? Goede daden laten altijd onvergetelijke aangename gevoelens achter in de ziel van degene die ze doet.

Wat te doen op een winteravond?
Wat te doen op een winteravond?

instructies:

Stap 1

Demonteer het puin. Haal alle spullen uit de kast en sorteer. Stop alle artikelen die niet in het seizoen zijn in een aparte lade. Ga door de rest van de kleding, zoek onnodige kleren die je nooit zult dragen. Als het item een jaar niet is gedragen, is de kans groot dat je het nooit zult dragen. Maar neem de tijd om dingen weg te gooien. Zoek in uw stad een fonds om de armen of vluchtelingen te helpen, een weeshuis. Breng dingen naar mensen in nood.

Stap 2

Ga naar het asiel. Ook als je niet de middelen hebt om voedsel of medicijnen voor dieren te kopen, kun je op een andere manier helpen. Neem bijvoorbeeld oude dekens mee voor het invriezen van dieren of hulp bij het uitlaten van de hond.

Stap 3

Maak vrienden met je buren. Bereid iets ongewoons voor. Laat het een soort van gebakken goederen of zoetheid zijn. Nodig je buren uit voor een bezoek of breng de gekookte naar een eenzame grootmoeder die in je hal woont.

Stap 4

Word lid van een vrijwilligersgemeenschap. Er zijn verschillende organisaties die mensen helpen. Sommigen helpen kinderen in ziekenhuizen, sommigen zoeken vermiste mensen en sommigen lezen sprookjes voor in weeshuizen. Als je denkt dat je nog niet klaar bent om mensen te helpen, help dan zwerfdieren. Voer bijvoorbeeld een zwerfhond of maak een vogelvoeder.

Stap 5

Denk aan familie en vrienden. Bedenk wie van uw dierbaren uw hulp nodig heeft. Nodig een zus uit om bij haar baby te zitten terwijl ze naar de film gaat. Repareer de computer van je tante of ga naar opa's, help het appartement op te ruimen. Je zult zien hoe bevredigend het kan zijn om dankbaar te zijn van de persoon die je hebt geholpen.

Aanbevolen: