Wat Mannen Doen In Een Sauna

Inhoudsopgave:

Wat Mannen Doen In Een Sauna
Wat Mannen Doen In Een Sauna

Video: Wat Mannen Doen In Een Sauna

Video: Wat Mannen Doen In Een Sauna
Video: 10 DINGEN DIE MANNEN NIET AAN VROUWEN BEGRIJPEN! 2024, Mei
Anonim

Mannen en vrouwen hebben verschillende ideeën over recreatie. Meisjes gaan graag winkelen, bezoeken cafés en andere soortgelijke etablissementen. Jongens gaan vaak naar de sauna en het schonere geslacht kan alleen maar raden wat ze daar doen.

Wat mannen doen in een sauna
Wat mannen doen in een sauna

Vertrouwen maar controleren?

Het associatieve denken van sommige beheerders van de familiehaard doet je denken dat mannen in een sauna uitsluitend bezig zijn met verdorven zaken in het gezelschap van hun eigen soort. In feite is alles banaler dan ijverige aanhangers van vermoedens en theorieën over het obscene tijdverdrijf van mannen in bad zouden willen zien.

Een heteroseksueel gezelschap in een bad zal niet beperkt zijn tot in een stoombad zitten en muntthee drinken, maar een puur mannelijk gezelschap zal hoogstwaarschijnlijk harde gesprekken voeren over dringende zaken. In een vriendelijke sfeer, opscheppen en demonstreren van de verkregen trofeeën, een bespreking van het stoombad zelf, de zwembad- en badprocedures en, natuurlijk, de vermelding van hun vrouwen en fietsen die in werkelijkheid zijn gebeurd en uitgevonden, om niet te lijken als een huichelaar in een fatsoenlijk bedrijf, vindt zeker plaats. Hoewel vrouwen, gevoed door een gevoel van eigenaarschap, vatbaar zijn voor overdrijving en bereid zijn de gelovigen te verdenken van het plegen van op zijn minst onschuldig overspel.

Volwassen mannen - Gesprekken met volwassenen

Als mannen niet tegen het drinken van alcohol zijn, nemen ze in de sauna, naast thee of kwas, meestal bier of sterkere dranken en snacks. Dan worden de gesprekken openhartiger, vliegt de tijd onmerkbaarder en hebben de gesprekspartners het gevoel dat ze in een wedstrijd zitten, die met een zekere mate van ironie "sneller, hoger, sterker!" kan worden genoemd.

Het hele proces van het stomen van de botten vindt ook plaats, want waarom dan een sauna bestellen? Meestal wordt in de stoomkamer, met behulp van bezems, het lichaam opgewarmd tot de vereiste temperatuur, gevolgd door een duik in het zwembad of lettertype, vergezeld van geschreeuw en gegil. Fans van bordspellen nemen backgammon, lotto of kaarten mee - nou, neem geen borduursels mee, in feite! En voor wie kan biljarten, is een speciale ruimte met een speeltafel de perfecte aanvulling op de sauna. Als er een tv in de sauna is, kunnen fans van voetbal en andere sporten zeker een uitstapje plannen naar het badhuis om samen de uitzending van de wedstrijd te bekijken en daarna met een flesje bier te bespreken wat ze hebben gezien.

Wat mannen doen in een sauna - deze vraag blijft voor vrouwen gehuld in mysterie, maar in feite is er geen opvallend verschil tussen mannen en vrouwen in communicatie. Daarom is de sauna perfect om vrienden te ontmoeten, want het is een van de plaatsen die bevorderlijk zijn voor een gesprek en een aangenaam tijdverdrijf voor zowel mannen als vrouwen.

Aanbevolen: