Welke Kinderwedstrijden Kun Je Bedenken Voor Een Verjaardag

Inhoudsopgave:

Welke Kinderwedstrijden Kun Je Bedenken Voor Een Verjaardag
Welke Kinderwedstrijden Kun Je Bedenken Voor Een Verjaardag

Video: Welke Kinderwedstrijden Kun Je Bedenken Voor Een Verjaardag

Video: Welke Kinderwedstrijden Kun Je Bedenken Voor Een Verjaardag
Video: Jackie 8 jaar! Timelaps en verjaardag vieren | Jackies Leuke Dingen💖 2024, April
Anonim

De verjaardag van kinderen is een geweldige gelegenheid om vindingrijkheid en organisatorische vaardigheden te tonen. Natuurlijk kunt u professionele animators inhuren, maar uw kind zal veel meer genieten van de vakantie van de ouders.

Welke kinderwedstrijden kun je bedenken voor een verjaardag
Welke kinderwedstrijden kun je bedenken voor een verjaardag

Competities en spelletjes voor kinderen moeten worden gekozen op basis van de leeftijd van de deelnemers. En het is absoluut noodzakelijk om buitenspellen en bordspellen af te wisselen, zodat kinderen niet overwerken.

Spelletjes voor kinderen van 2 - 3 jaar

Kinderen van deze leeftijd zijn nog niet klaar voor competitieve wedstrijden, maar ze voeren graag samen verschillende acties uit.

Lucht ballonnen. Een uitstekend spel om het feest te beginnen, een volwassene gooit ballonnen van bovenaf en de kinderen vangen en gooien ze op. Het spel zal helpen om het meest verlegen kind te bevrijden.

Sneeuwballen gooien. We maken sneeuwballen van papier, je kunt ze bovendien in folie wikkelen. Kinderen gooien sneeuwballen in een kom of een emmer popcorn, het belangrijkste is niet om een wedstrijd te organiseren om te zien wie het meest zal gooien.

Bubbel. Kinderen vangen graag bubbels die door volwassenen worden vrijgegeven.

Tekenen met vingerverf. Een tekenpapier of een rol behang wordt op de grond uitgespreid, kinderen krijgen oude kleren en vingerverf, plezier gegarandeerd voor minimaal een uur.

Kinderen van 4 tot 12 jaar

Op deze leeftijd concurreren kinderen al gewillig in behendigheid, nauwkeurigheid, vindingrijkheid, enz.

Kamille. Van tevoren wordt een madeliefje van papier gelijmd, op de bloembladen waarop verschillende grappige taken zijn geschreven. De kamille draait met de opdrachten naar beneden en de kinderen scheuren om de beurt de bloemblaadjes af, waarna iedereen moet afmaken wat ze hebben opgeschreven.

Bevriezen. De presentator gooit een ballon naar het plafond. Terwijl de bal in de lucht is, kun je bewegen, zodra de bal is gevallen - iedereen zou moeten bevriezen. Degene die als eerste bewoog, wordt uit het spel verwijderd en de competitie gaat verder, de bal wordt opnieuw gegooid.

Nauwkeurige schutter. Ballonnen worden met ducttape aan de muur geplakt. In elke bal zit een kleine prijs (snoep, sleutelhanger). Kinderen staan op 3 meter afstand van de muur. Elk kind krijgt drie darts om prijzen te winnen.

Krokodil. De kinderen worden verdeeld in 2 teams. Uit elk team wordt om de beurt een deelnemer gekozen tegen wie het andere team fluisterend een woord spreekt. Het geselecteerde kind moet naar zijn team gebaren om dit woord te laten zien, zodat ze kunnen raden.

Moeras. De deelnemers worden weer in twee teams verdeeld. Elk krijgt 2 vellen papier. Kinderen moeten één voor één het "moeras" oversteken door met hun voeten op het ene laken te gaan staan, en een ander voor zich neer te leggen. Ga naar het tweede blad en leg het achtergebleven voor je neer, enz. Als het kind per ongeluk langs het blad stapt, keert hij terug naar het begin van het "moeras". De winnaar is het team, waarvan alle leden eerder naar de andere kant gaan.

Aanbevolen: