Wat Leuk Om Te Bedenken Voor Een Vrijgezellenfeest Thuis

Inhoudsopgave:

Wat Leuk Om Te Bedenken Voor Een Vrijgezellenfeest Thuis
Wat Leuk Om Te Bedenken Voor Een Vrijgezellenfeest Thuis

Video: Wat Leuk Om Te Bedenken Voor Een Vrijgezellenfeest Thuis

Video: Wat Leuk Om Te Bedenken Voor Een Vrijgezellenfeest Thuis
Video: Tips tegen verveling: wat kun je wél doen in de kerstvakantie? 2024, April
Anonim

Vrijgezellenfeesten werden vroeger georganiseerd aan de vooravond van de bruiloft. Moderne vrouwen gebruiken een vrijgezellenfeest niet alleen als een manier om afscheid te nemen van hun vrijgezellenleven, maar ook als een manier van ontspanning of gewoon een excuus om goede vrienden te ontmoeten. Wat het vrijgezellenfeest ook is, het belangrijkste is om het entertainment correct te organiseren, zodat iedereen gelukkig is.

Wat leuk om te bedenken voor een vrijgezellenfeest thuis
Wat leuk om te bedenken voor een vrijgezellenfeest thuis

Cirkel van vrouwelijke kracht

Stel je voor dat je deel uitmaakt van een geheime vrouwenclub. Leg een eed af van trouw aan vriendschap, ontwerp en maak je eigen badges voor ingewijden.

Wikkel je huis in een aura van magie: dim de lichten, plaats geurkaarsen, enz. Trek ademhalingsoefeningen of yogatechnieken van internet af en maak van het proces een initiatieritueel.

Weg met geheimen

In een vriendenkring mogen er geen geheimen voor elkaar zijn. Speel het spel Waarheidsboom. Dus je zult alle geheimen ontdekken en plezier hebben vanuit het hart.

Ga in een kring zitten en houd een stapel wasknijpers klaar. Elke deelnemer zit op zijn beurt in het midden van de kring en beantwoordt prikkelende vragen van de rest. Ze mag alleen de waarheid spreken.

Als een meisje een delicate vraag niet wil beantwoorden, moet ze zeggen: "Kerstboom!" En de auteur van de vraag bevestigt een wasknijper op elke plaats op de geweigerde kleding.

Iedereen die als een kerstboom met wasknijpers wordt opgehangen, krijgt een medaille voor geheimhouding. En de meest waarheidsgetrouwe deelnemer is respectievelijk de medaille voor eerlijkheid. Vergeet niet om de beste vraagschrijver te belonen met een spionagebadge en om symbolische geschenken te geven aan alle deelnemers.

Spa thuis

Niets behaagt de eerlijke seks meer dan gezichts- en lichaamsbehandelingen. Vooral als dergelijke procedures plaatsvinden in een vriendenkring en een gezellige thuisomgeving.

Koop vooraf dezelfde handdoeken voor alle deelnemers en rubberen slippers. Hang Chinese karakters van harmonie en geluk rond het huis en rangschik attributen in de feng shui-stijl: vergulde drakenbeeldjes, fonteinen, enz.

Koop meerdere gezichts-, voet- of handmaskers.

Doe je make-up en haar als een Japanse of Chinese vrouw, begroet gasten met een knik en zinnen in gebroken Russisch. Nodig ze uit om badjassen en pantoffels te dragen en plezier te hebben met het uitproberen van verschillende hydraterende en voedende maskers.

Vergeet de lekkernijen niet: lichte salades, kaashapjes en dieetcocktails.

In plaats van een spa kun je ook een modehuis of kapsalon inrichten. Verander alle outfits en experimenteer met elkaars kapsels en make-up.

Sterrentour

Als je smaak aan je feest wilt toevoegen, nodig dan een ster uit in je huis. Niet echt natuurlijk. Laat een van je vrienden iemand uit de creatieve elite portretteren.

Verzin een kostuum, koop een pruik, enz. Oefen uw spraak en manieren ruim van tevoren.

Terwijl je je andere vrienden thuis uitnodigt, doe je alsof je nerveus de lijst met stereisen van de rijder op tournee herleest. Op de vraag "Wat is dit?" antwoord dat je een stergast hebt uitgenodigd. Noch je uiterlijk, noch je toespraak mag duidelijk maken dat de tour en de ster niet echt zijn. Laat het een aangename en leuke verrassing zijn.

Aanbevolen: