Vrijgezellenfeest Thuis: Welke Vechtgames Op De Console?

Inhoudsopgave:

Vrijgezellenfeest Thuis: Welke Vechtgames Op De Console?
Vrijgezellenfeest Thuis: Welke Vechtgames Op De Console?

Video: Vrijgezellenfeest Thuis: Welke Vechtgames Op De Console?

Video: Vrijgezellenfeest Thuis: Welke Vechtgames Op De Console?
Video: The Hangover vrijgezellenfeest Bartu0026Linda 2024, April
Anonim

Veel mannen houden van vrijgezellenfeesten. Wat doen ze als de hele vriendengroep bij elkaar is? Natuurlijk kijken ze films, drinken frisdrank, of iets sterkers, ze kunnen pizza bestellen. Maar waarschijnlijk is geen enkel mannenfeest compleet zonder spelletjes. En zodat niemand zich verveelt, wordt in de regel de voorkeur gegeven aan vechtspellen.

Vrijgezellenfeest thuis: welke vechtgames op de console?
Vrijgezellenfeest thuis: welke vechtgames op de console?

Wat zijn vechtspellen?

Vechten wordt computer- of videogames genoemd, waarbij spelers samenkomen in hand-tot-handgevechten. Soms gebruiken ze vuurwapens of scherpe wapens. Gevechten vinden plaats op beperkte locaties en, in de regel, voor een tijdje. Boven aan het scherm worden de levensbalk en andere indicatoren van de spelers weergegeven.

Meestal vechten vechters in dergelijke games één-op-één tegen een bot (computertegenstander) of een andere speler. Ook is het in sommige vechtspellen mogelijk om met vier spelers tegelijk te vechten.

Er zijn drie soorten games in dit genre. De meest voorkomende zijn arcade-vechtspellen. Hun inhoud is vaak cartoonesk, hoewel soms realistisch. Ze bevatten noodzakelijkerwijs schalen van verschillende energieën en het leven van de speler. Ze zijn gericht op entertainment en dynamiek, de realiteit van het leven in dergelijke kraanspellen is schaars.

Het volgende genre is simulaties. Ze zijn het tegenovergestelde van arcade-vechtspellen. Ze zijn gebaseerd op het vrijwel volledig kopiëren van bestaande sporten, bijvoorbeeld boksen. Deze spellen zijn net zo populair als andere genres van dit soort spellen.

Het derde type zijn gemengde vechtspellen. Hun gameplay heeft arcade-functies, bijvoorbeeld ongelooflijke kracht of een schaal van levens, maar tegelijkertijd is het behoorlijk realistisch - de jager kan moe worden, of je moet de slagen correct berekenen.

Vechtspellen die het waard zijn om te spelen

Veel mensen hebben minstens één keer gehoord van een spel als Mortal Kombat 9. Dit spel is erg kleurrijk en mooi. Het beeld in dit vechtspel is tegelijkertijd realistisch en fantastisch te noemen. Wonden, bloed, vlees - het ziet er allemaal vreselijk natuurlijk uit. Signature-worpen en uppercuts van de personages zijn een beetje "opgefrist" in vergelijking met de vorige delen van het spel, maar zijn redelijk vertrouwd gebleven. Naast het gebruikelijke een-op-een gevecht, kun je hier "2 tegen 2" vechten - ofwel de speler bestuurt twee personages in een team, of vier mensen vechten tegelijk.

Street Fighter IV is ook een beroemd vechtvideospel. Het heeft uitstekende karakters met individuele karakters en lotsbestemming. Elk heeft zijn eigen reeks combo-aanvallen, speciale aanvallen en totaal verschillende kenmerken. Er zijn geen sterke of zwakke vechters, ze zijn allemaal van hetzelfde niveau. De graphics van dit spel zijn uitstekend, de arena's zijn niet statisch, de personages zijn goed ontworpen.

Om met vrienden te spelen in Street Fighter IV, hoef je de vechters niet lang onder de knie te krijgen. Het is genoeg om een paar combo's en speciale hits te leren en je kunt veel plezier en plezier hebben. Inderdaad, in dit spel zijn er ook humoristische personages.

Een ander interessant spel is Tekken 6. De graphics zijn ook best goed, er is een volledige bewegingsonscherpte. Naast traditionele combo's is er de mogelijkheid om met objecten te bewegen, een nieuw systeem van "rage" en "stuiteren".

Als het gaat om simulaties, is er een spel dat veel mannen verrukt. Dit is Fight Night Champion - een vechtspel in het boksgenre. Het is interessant en onderhoudend. Sonny Liston en Mike Tyson kunnen elkaar hier in dezelfde ring ontmoeten. Het voordeel is dat iedereen zich kan aanpassen aan het vechtsysteem, omdat het heel eenvoudig is. De toepassing van de echte boksregels hangt af van de complexiteit van het spel. Het is vermeldenswaard dat in dit spel de illusie van een boksduel vakkundig wordt gecreëerd - wanneer je tegen een bot vecht, kun je vergeten dat niet een echt persoon tegen je speelt, maar een computer, omdat het behoorlijk competent aanvalt en stoten blokkeert.

Aanbevolen: