Hoe Een Vrijgezellenfeest Te Houden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vrijgezellenfeest Te Houden?
Hoe Een Vrijgezellenfeest Te Houden?

Video: Hoe Een Vrijgezellenfeest Te Houden?

Video: Hoe Een Vrijgezellenfeest Te Houden?
Video: Hoe ontstaat spiergroei? - Jeffrey Siegel 2024, April
Anonim

Een vrijgezellenfeest is niet minder belangrijk dan een bruiloft, want dit is de laatste feestdag in het leven van een ongetrouwd meisje. Daarom vereist het dezelfde doordachte en zorgvuldige voorbereiding als de registratie van een huwelijk.

Hoe een vrijgezellenfeest te houden?
Hoe een vrijgezellenfeest te houden?

Plaatsen voor een vrijgezellenfeest

De plaats van de vakantie moet worden gekozen afhankelijk van het thema van het vrijgezellenfeest. De eerste stap is om de stijl te kiezen waarin je deze dag wilt doorbrengen. Een vrijgezellenfeest in een gehuurde nachtclub zorgt voor veel geroezemoes. Felle lichten van de dansvloer en je favoriete muziek helpen je te ontspannen voor de aanstaande bruiloft. Er zal geen tijd zijn om aan het verleden te denken en met vrienden te praten, maar je kunt wel afscheid nemen van pre-huwelijkse depressies. Als je het je niet kunt veroorloven om een kamer te huren, kun je een hoek bestellen waar niemand je lastigvalt. Hiervoor zijn houten schotten of een dik gordijn dat aan het plafond naar beneden hangt perfect, waarmee u uw bedrijf afdekt.

Als de bruid haar eigen appartement heeft en niemand het feest kan verstoren, betekent dit niet dat de avond saai en eentonig zal zijn. Het thema van het feest kan nostalgie naar de kindertijd zijn: alle vrienden dragen schooluniformen: korte rokjes, strikken op hun hoofd en altijd witte kniekousen. Daarnaast kun je een educatief feest houden, waar wedstrijden die de bruid de regels van het gedrag van vrouwen in familierelaties leren, een hoogtepunt zullen worden. Elk van de vriendinnen toont een geïmproviseerde scène over hoe zich te gedragen in noodsituaties, stelt de bruid vragen over het invullen en beoordelen van haar voorbereiding op een serieuze stap - het huwelijk.

Als je een vrijgezellenfeest op het dak hebt, is het beter om het 's nachts te doen, wanneer de sterren dit feest zullen verlichten. Je kunt verschillende lampen rond de omtrek hangen, of de vloer versieren met kaarsen, een tapijt met snacks spreiden en champagne niet vergeten. Zo'n ontspannen sfeer zal helpen om lange intieme gesprekken te voeren, het zal gemakkelijker zijn om het verleden te onthouden, naar oude foto's te kijken en je voor te bereiden om afscheid te nemen van het meisje.

In de bergen kan ook een vrijgezellenfeest worden gehouden. Laat het bijeenkomsten zijn met tenten en barbecue, waar al uw vrouwelijk gezelschap nog lang aan herinnerd zal worden.

De laatste tijd is het erg populair geworden om een limousine te huren voor een vrijgezellenfeest. Vriendinnen dragen dezelfde kledingstijl, zoals felrode rokken en zwarte T-shirts. De bruid onderscheidt zich van de menigte met een felrode sluier op haar hoofd. Het bedrijf rijdt in een luxe en dure auto door de stad, bezoekt verschillende mooie plekken, drinkt champagne en maakt plezier.

Vergeet de bruidegom niet

Tijdens een vrijgezellenfeest kun je veel foto's maken die de bruid niet in gevaar brengen, en een paar van de meest succesvolle naar de bruidegom sturen. Bij de foto's moet ook een briefje worden meegestuurd, met daarin het verzoek om de plaats te raden waar het vrijgezellenfeest heeft plaatsgevonden. Als de bruidegom dit kan raden, wordt hij misschien het hoogtepunt van het programma en een onverwachte aangename verrassing voor de gasten. U moet een uur voor het einde van de viering een briefje sturen, zodat u tegen die tijd tijd heeft om volledig te ontspannen. En het belangrijkste is dat de bruidegom blij zal zijn dat hij op de hoogte is van alles wat er gebeurt, en de bruid zal de volgende dag misschien niet blozen vanwege haar kleine grappen, omdat de geliefde zelfs niets fout zal vinden.

Aanbevolen: