Hoe Het Nieuwe Jaar Te Beginnen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Beginnen
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Beginnen

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Beginnen

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Beginnen
Video: Hoe ik mijn week plan (om het nieuwe jaar goed te beginnen) 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een populaire tijd om een nieuw leven te beginnen. Denk eind december na over wat je zou willen veranderen aan jezelf en je leven: doen waar je al lang van gedroomd hebt, afscheid nemen van slechte gewoontes, een levenspartner vinden of van baan veranderen. Alles in jouw handen.

Hoe het nieuwe jaar te beginnen
Hoe het nieuwe jaar te beginnen

instructies:

Stap 1

Maak een lijst van wat je wilt veranderen. Schrijf over persoonlijke kwaliteiten, en over uiterlijk, en over werk, en over je kring van contacten, in het algemeen, raak alle levensgebieden aan die niet helemaal bij je passen. Geef aan wat je zou willen verbeteren in jezelf, in relaties met mensen, in je financiële situatie.

Stap 2

Ontcijfer elk item op je lijst. Als je bijvoorbeeld wilt afvallen, schrijf dan op welke maat kleding je idealiter zou moeten dragen. Of, als u meer wilt verdienen, geeft u het exacte bedrag aan. Je moet duidelijk zijn over het eindresultaat of de richting waarin je wilt bewegen.

Stap 3

Maak voor elk item een plan van aanpak. Misschien weet je nu nog steeds niet hoe je bijvoorbeeld het gewenste niveau van materiële staat kunt bereiken. Maar je hebt een idee van wat je moet doen om het te verbeteren. Als u antwoorden op een aantal van uw vragen wilt vinden, kunt u bovendien de literatuur bestuderen of de trainingsvideo bekijken. De ervaring van de professionals zal u helpen.

Stap 4

Bepaal wat u vandaag kunt doen om uw leven te verbeteren en doe het. Om je doel te bereiken, moet je er elke dag naartoe gaan, zij het in kleine stapjes. Geef niet op. Geloof in jezelf en je succes. Als je geen motivatie hebt in de vorm van je lijst, stel dan een collage samen die je ideale leven uitbeeldt.

Stap 5

Leer het hoofd van het secundaire te scheiden. Op weg naar succes en een beter leven, moet je misschien een aantal gewoontes opgeven. Dergelijke tijdrovende en energieverslindende activiteiten zijn onder meer: tv kijken, lege telefoontjes, roddels op het werk, spijt hebben van het verleden en gemaakte fouten. Zoek in plaats daarvan kleine genoegens die je echt plezier geven, zoals iets waar je naar verlangde, naar het theater gaan of een oude vriend ontmoeten.

Aanbevolen: