Hoe Breng Je Een Bedrijfsdag Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Bedrijfsdag Door?
Hoe Breng Je Een Bedrijfsdag Door?

Video: Hoe Breng Je Een Bedrijfsdag Door?

Video: Hoe Breng Je Een Bedrijfsdag Door?
Video: Hoe breng je jouw employer brand naar the next level? #81 2024, Mei
Anonim

De afgelopen jaren hebben grote en niet zo grote bedrijven noodzakelijkerwijs hun verjaardagsvieringen georganiseerd. Ten eerste dragen dergelijke evenementen bij aan de ontwikkeling van de bedrijfscultuur en ten tweede trekken ze nieuwe klanten aan. Als u een klein bedrijf heeft met een beperkt budget, moet u geen geld uitgeven aan concurrenten en potentiële partners en de vakantie op een ongekende schaal doorbrengen. Een degelijk bedrijfsfeest kan in je eentje worden georganiseerd.

Hoe breng je een bedrijfsdag door?
Hoe breng je een bedrijfsdag door?

instructies:

Stap 1

Bezoek een goed horeca-restaurant en bestel een feestelijk menu. Wijs ten minste een maand voor de bedrijfsdag een gerespecteerd teamlid aan als verantwoordelijke voor het vormgeven van het entertainmentprogramma, en u leert waar uw mensen toe in staat zijn en welke verborgen talenten ze hebben. Immers, bijna iedereen wil weten wat zijn creatieve neigingen zijn, niet alleen hij. Vergeet niet geld toe te kennen voor prijzen en geschenken aan de deelnemers van de wedstrijden.

Stap 2

Als de fondsen het toelaten, kunt u contact opnemen met een van de instanties die betrokken zijn bij het organiseren en houden van dergelijke evenementen. Kies samen met de bureaumanager een entertainer en een scenario voor de volgende avond, vaak afhankelijk van waar het feest wordt gehouden. Het kan een van de restaurants, clubs, landpensions zijn. En bedrijven met meer dan een behoorlijk budget geven al hun werknemers meestal vouchers aan een van 's werelds resorts, waar een feestelijk feest wordt georganiseerd.

Stap 3

Vergeet niet voor de vakantie reclame te maken voor uw bedrijf. Jubileumverkopen en sweepstakes voor kopers en klanten kunnen het hele jaar door worden gehouden. Neem contact op met een reclamebureau en bestel buitenreclame die potentiële klanten informeert over uw producten en diensten en grootse promoties ter ere van het jubileum. Als er meer dan een jaar voor de rondedatum ligt, houd dan ongeveer een maand voor je verjaardag verschillende promoties. Let op: Op basis van de seizoensvraag naar uw producten kunt u de werkelijke datum van de dag van het bedrijf iets aanpassen.

Stap 4

Zorg ervoor dat tijdens de viering geen van de medewerkers van uw bedrijf aan de zijlijn staat. Vermeld in uw welkomstwoord voor medewerkers en gasten van de avond de verdiensten van elke medewerker. Als het team van uw organisatie vrij groot is, feliciteer dan de afdelingshoofden en let vooral op die ondergeschikten die niet in woorden, maar in daden hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van het bedrijf. Je kunt ze belonen met geld of waardevolle cadeaus. Elke medewerker of vaste klant zou van het bedrijf een speciaal vakantiepakket moeten ontvangen met zijn logo's, van T-shirts en baseballpetten tot exclusieve pennen, horloges en Tsjechisch kristal.

Aanbevolen: