Hoe Breng Je Een Vakantie Door Met Een Gezin?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Vakantie Door Met Een Gezin?
Hoe Breng Je Een Vakantie Door Met Een Gezin?

Video: Hoe Breng Je Een Vakantie Door Met Een Gezin?

Video: Hoe Breng Je Een Vakantie Door Met Een Gezin?
Video: Wij wonen nu 2 mnd in onze camper en reizen door Europa ondanks Corona crisis. Hoe vergaat het ons? 2024, April
Anonim

De vakantie gaat niet alleen over uitstapjes naar cafés en restaurants, die tegenwoordig zo geliefd zijn. Je kunt thuis, met familie en vrienden een geweldige vakantie regelen en het nog interessanter en leuker maken. Natuurlijk moet je het proberen, want niemand zal iets voor je doen. Maar aan de andere kant wordt de moeite die je eraan besteedt meer dan gecompenseerd als je de tevreden en dankbare gasten uitzwaait.

Hoe breng je een vakantie door met een gezin?
Hoe breng je een vakantie door met een gezin?

instructies:

Stap 1

Kies eerst een feestdag die je thuis kunt vieren. Hoogstwaarschijnlijk durf je de dag van de grenswacht of de dag van de Airborne Forces niet thuis te vieren. De bekende, voor iedereen geschikte feestdagen zijn het meest geschikt: Nieuwjaar, verjaardag, Kerstmis, Pasen, of zoiets wanneer de ene groep mensen de andere mag feliciteren: 8 maart, 23 februari. Zelfs zo'n serieuze en een beetje trieste vakantie als 9 mei kun je thuis met waardigheid vieren en nogmaals de veteranen bedanken als er zulke mensen in je familie zijn.

Stap 2

De tweede stap is het opstellen van een gedetailleerd draaiboek voor de vakantie. Dit omvat alle kleine details, al het werk dat gedaan zal worden voordat de gasten arriveren en nadat ze zijn vertrokken. Vergeet niet om eten klaar te maken en van tevoren af te spreken wie wat gaat koken. Diversifieer de tafel met enkele speciale gerechten, haal recepten op internet op. Op 9 mei kun je bijvoorbeeld een soldatenpap koken. Let vooral op alcohol: deze mag nooit hoger zijn dan een redelijk tarief, als je niet wilt dat de vakantie uitloopt op een eetbui, of als er kinderen op het feest zijn. In het laatste geval kan men in het algemeen stellen dat de vakantie zonder alcoholische dranken zal plaatsvinden.

Stap 3

Bereid van tevoren de rekwisieten voor die je nodig hebt voor de vakantie. Je zult zeker verschillende wedstrijden organiseren, en hun deelnemers, het is heel goed mogelijk, hebben stukken stof nodig om er een kostuum van te maken, wat voor papier, lijm en wat dan ook dat van pas kan komen. Overleg met vertrouwde vertegenwoordigers over welke wedstrijden en games je gaat organiseren en welke materialen je hiervoor nodig hebt. Besteed vooraf aandacht aan het tv-programma: het zal waarschijnlijk bij sommige gasten opkomen om de tv aan te zetten, en als het programma overeenkomt met een feestdag (bijvoorbeeld een concert van een militair koor met een orkest op Victory Day), waarom zou je het dan niet allemaal samen bekijken?

Stap 4

Ruim het appartement op (over het algemeen is hier geen speciale instructie voor) en richt de ruimte zo in dat je al die gasten kunt huisvesten. Voor het geval dat u stoelen inslaat, zelfs als u niet zeker weet of alle genodigden u zullen eren met hun aanwezigheid. Schik het meubilair zo dat er voldoende vrije ruimte is, vooral als je veel mensen uitnodigt en mobiele wedstrijden verwacht. Versier de kamer in overeenstemming met de geest van de vakantie, bijvoorbeeld als het de verjaardag van een familielid is, maak dan een muurkrant door foto's van de jarige te plakken die in verschillende perioden van zijn leven zijn gemaakt.

Stap 5

Wees een improvisator! Een huisfeest is geen lopende band die elke minuut veel identieke taarten vervoert. Als er iets misgaat, verkondig het dan nergens aan de gasten, maar gebruik al je vindingrijkheid om een goed gezicht te creëren voor een slecht spel. Laat je creativiteit de vrije loop. Een deel van de verantwoordelijkheid op de schouders van familieleden verschuiven, u bent immers niet de enige organisator. Laat de gasten het initiatief nemen: als iemand op het idee komt legermoppen te vertellen, onderbreek hem dan niet, maar zorg ervoor dat deze grappen niet vulgair zijn en vestig de aandacht van de initiatiefnemer op de aanwezigheid van kinderen. Veel plezier, maar wees voorzichtig. Prettige Feestdagen!

Aanbevolen: