Hoe Breng Je 1 April Door Met Je Gezin?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je 1 April Door Met Je Gezin?
Hoe Breng Je 1 April Door Met Je Gezin?

Video: Hoe Breng Je 1 April Door Met Je Gezin?

Video: Hoe Breng Je 1 April Door Met Je Gezin?
Video: 1 April Grappen 2024, April
Anonim

Op 1 april kun je iedereen belachelijk maken: voorbijgangers, kennissen, vrienden, collega's en natuurlijk familieleden. Als je van plan bent om deze dag met je gezin door te brengen, bereid dan een paar grappige grappen voor die je gezin aan het lachen zullen maken.

Hoe breng je 1 april door met je gezin?
Hoe breng je 1 april door met je gezin?

Het is nodig

  • - toiletpapier;
  • - confettien;
  • - deeg met veel gist;
  • - grappige vulling voor taarten;
  • - grote hond.

instructies:

Stap 1

Vul de sokken van de laarzen, laarzen en schoenen van uw familieleden met zacht toiletpapier. Wanneer een van hen naar buiten gaat, zullen ze lange tijd verbaasd zijn hoe de omvang van hun voeten van de ene op de andere dag zo veel is toegenomen.

Stap 2

Kondig aan dat je vandaag heerlijke taarten gaat bakken. Kneed gewoon deeg en leg het op een afgelegen plek. Maak in een andere kom een massa met een enorme hoeveelheid gist en leg deze op tafel bedekt met tafelzeil. Dek de pan af zoals je normaal zou doen. U kunt zelf even de kamer verlaten en iemand uit het huishouden opdracht geven de toets te volgen.

Stap 3

Binnen een paar minuten word je gebeld door verrast geschreeuw over het verkeerde deeg, dat maar niet wil stoppen met uit de afwas te vallen. Natuurlijk moet je deze "verrassing" verwijderen, maar gelach en plezier voor het hele gezin zijn gegarandeerd. Vergeet niet je familie te vertellen dat ze niet zonder taarten zullen blijven, dat je goed deeg hebt dat nergens heen gaat.

Stap 4

Maar je kunt daar niet stoppen en verschillende opties bedenken voor grappige vulling voor je gebakken goederen. Kook verschillende dumplings, schil kleine uien, verdeel de knoflook in teentjes. Chips, marmelade, marshmallows kunnen ook van pas komen - alles wat lekker is, maar meestal geen vulling voor taarten is! Stel je de verrassing van je familie voor elke keer dat je een ander verrassend culinair product bijt.

Stap 5

Om je gezin nog meer op te vrolijken, strooi je confetti in de capuchons van hun jassen en windjacks. Het zal voor voorbijgangers een feest zijn als een van uw familieleden dit kledingstuk op hun hoofd draagt.

Stap 6

Er is een hele coole grap, maar deze is alleen geschikt voor eigenaren van puppy's of kleine honden. Zoek vooraf een volwassen, liefst zeer groot exemplaar van de hond van hetzelfde ras en geslacht als uw "welp". Onderhandel langzaam met de eigenaar zodat je op de ochtend van 1 april even van huisdier wisselt.

Stap 7

Natuurlijk moet dit een bekend persoon met gevoel voor humor zijn, en zijn hond moet vriendelijk en adequaat zijn. Terwijl familieleden hun laatste dromen zien, koop een grote hond en neem de jouwe mee. Ga naar bed en doe alsof je vredig slaapt. Binnenkort wordt u gewekt door de verbaasde uitroepen van het huishouden over de wonderbaarlijke transformatie.

Stap 8

Voor meer effect kun je de avond ervoor je puppy een potje Rastishki voeren! Kinderen zullen zeker geloven in de magische kracht van deze wrongel.

Aanbevolen: