Wat Je Mee Moet Nemen Naar Het Waterpark

Inhoudsopgave:

Wat Je Mee Moet Nemen Naar Het Waterpark
Wat Je Mee Moet Nemen Naar Het Waterpark

Video: Wat Je Mee Moet Nemen Naar Het Waterpark

Video: Wat Je Mee Moet Nemen Naar Het Waterpark
Video: LACHEN = AZIJN DRINKEN !! 2024, April
Anonim

Als je naar het waterpark gaat, moet je ervoor zorgen dat je van tevoren alles meeneemt wat je nodig hebt. Dit is vooral belangrijk als je er voor de eerste keer heen gaat: sommige punten uit deze lijst zullen hoogstwaarschijnlijk niet bij je opkomen.

Wat je mee moet nemen naar het waterpark
Wat je mee moet nemen naar het waterpark

Het is nodig

  • - medisch attest,
  • - badpak of zwembroek,
  • - Zwemmuts,
  • - Stofbril,
  • - handdoek, pantoffels, zeep en washandje.

instructies:

Stap 1

Neem uw medisch attest mee. Niet alle, maar veel waterparken hebben een certificaat nodig waarin staat dat je geen drager bent van gevaarlijke infectieziekten en dat je gezondheid goed genoeg is om te gaan zwemmen. Als je met kinderen naar het waterpark gaat, neem dan certificaten voor kinderen mee. Het certificaat is eenvoudig te verkrijgen bij de plaatselijke polikliniek. Ga naar uw plaatselijke arts en vertel hem dat u een "zwembadcertificaat" nodig heeft. De dokter weet al wat hij daar moet schrijven. Als het om de een of andere reden moeilijk voor u is om bij de wijkagent te komen, dan worden tegen een bepaalde vergoeding dergelijke certificaten door veel medische centra afgegeven.

Stap 2

Ben je een man, dan heb je een zwembroek nodig. Dit moeten speciale zwembroeken voor het zwembad zijn, gemaakt van een speciale stof die niet uit het gechloreerde zwembadwater kruipt. Populaire stijlen voor herenzwembroeken zijn slips en boxers. Boxers passen goed bij het lichaam, kies ze als deze optie voor jou het meest comfortabel is. Slips zijn een meer ergonomische optie, dus ze zijn meestal populairder. Bij het kiezen van slips is het handig om te overwegen of ze naast een elastische band ook een veter hebben.

Stap 3

Vrouwen hebben een zwemsportzwempak nodig. Draag je mooie strandbadpak niet naar het waterpark: je verpest het. Zwem ook niet in een sportbadpak op zee, zout water is schadelijk voor hem. Zorg ervoor dat de stof minimaal 10-20% lycra bevat. Het badpak moet goed voor je zijn, nooit in je huid snijden of van je schouders vallen.

Stap 4

Een badmuts is essentieel om je haar te beschermen tegen het chloorwater in het waterpark. Alle petten voor volwassenen hebben dezelfde maat, dus het grootste probleem, naast kleur en patroon, zal het materiaal zijn. Latex en rubberen doppen zijn niet zo comfortabel als stoffen of siliconen doppen, maar ze zijn goedkoper. Deze doppen zijn goed voor degenen die het zwembad zelden bezoeken. De siliconen dop is iets duurder en veel aangenamer voor het hoofd, en de stoffen dop is optimaal qua sensaties, maar heeft de hoogste wrijvingscoëfficiënt. Er zijn verschillende hybride opties.

Stap 5

Een bril in het waterpark is niet nodig, maar zonder bril komt er constant chloorwater in de ogen, wat irritatie en roodheid veroorzaakt. De meest comfortabele zijn neopreen brillen. Er zijn zelfs glazen met anti-allergene componenten.

Stap 6

Vergeet persoonlijke hygiëne niet: handdoek, pantoffels, zeep, washandje. Het is erg belangrijk om zeep en een washandje bij je te hebben, je moet je wassen voor en na een bezoek aan het waterpark. De slippers beschermen je voeten tegen schimmels en bacteriën.

Aanbevolen: