Wat Mee Te Nemen Naar Het Waterpark

Wat Mee Te Nemen Naar Het Waterpark
Wat Mee Te Nemen Naar Het Waterpark

Video: Wat Mee Te Nemen Naar Het Waterpark

Video: Wat Mee Te Nemen Naar Het Waterpark
Video: 24 Uur Lang Wonen In Een Onderwaterhuis! 2024, April
Anonim

Rust in het waterpark met het hele gezin zal nog lang worden herinnerd, maar je moet je er zorgvuldig op voorbereiden - neem alles wat je nodig hebt. Het is beter om van tevoren een lijst met dingen en hygiëneproducten te maken voor een comfortabel tijdverdrijf.

Wat mee te nemen naar het waterpark
Wat mee te nemen naar het waterpark

Elke aquarel heeft een lijst met wat je mee kunt nemen en wat je beter thuis kunt laten. Maar je hebt zeker een zwembroek nodig voor een man en een badpak voor een vrouw. Kinderen moeten ook in slipjes zitten en kleine in een waterdichte luier. Om veiligheidsredenen kunt u geen badkleding kiezen met verschillende versieringen: metalen broches, pailletten, strass-steentjes, enz.

Comfortabele rubberen schoenen moeten worden opgenomen in de lijst met noodzakelijke dingen voor een waterpark. Het is beter om niet rond te lopen op het grondgebied van het entertainmentcomplex: het kan traumatisch zijn en het risico op het oplopen van voetschimmel neemt ook toe. Huishoudschoenen van stof en leer zijn hiervoor niet geschikt.

Voordat je naar het waterpark gaat, moet je handdoeken klaarmaken. Er zouden er meerdere moeten zijn: om op een chaise longue te liggen, het lichaam af te vegen en mee te nemen naar de sauna. Ook nemen ze hygiëneproducten mee: vochtige doekjes, zeep, een washandje en shampoo. En vergeet niet dat water in waterparken gechloreerd is en de huid uitdroogt. Na zo'n amusement is het beter om je gezicht en handen te zalven met crème. Een EHBO-doos met de meest noodzakelijke dingen is niet overbodig: briljant groen, waterstofperoxide, watten en wattenstaafjes, een pleister.

Het is beter om vooraf te beslissen over eten en drinken. In dergelijke etablissementen is het toegestaan om alleen water mee te nemen, en er zijn cafés op het grondgebied van de waterparken. De enige uitzondering is voeding voor kinderen (formulemelk, aardappelpuree, kwark, yoghurt, enz.). Kinderen hebben ook zwembroeken, rubberen leien, zwemcirkels en opblaasbaar speelgoed nodig; vesten in het waterpark worden uitgedeeld.

Ten eerste kun je niet nemen wat jammer is om te verliezen, omdat het onwaarschijnlijk is dat je je favoriete sieraden en kostuumjuwelen in het water kunt vinden. Ten tweede is het beter om alle gadgets, geld en telefoons thuis of in de kleedkamer te laten.

En mocht je iets vergeten zijn, in alle waterparken zijn winkels waar je badkleding, zwembroeken, rubberen leien en andere noodzakelijke spullen kunt kopen.

Aanbevolen: