Wat De Bruid Mee Moet Nemen Op Haar Trouwdag

Wat De Bruid Mee Moet Nemen Op Haar Trouwdag
Wat De Bruid Mee Moet Nemen Op Haar Trouwdag

Video: Wat De Bruid Mee Moet Nemen Op Haar Trouwdag

Video: Wat De Bruid Mee Moet Nemen Op Haar Trouwdag
Video: Gehandicapte Bruid Onthult haar Geheim op Huwelijk. De Bruidegom kan zijn Tranen niet Bedwingen 2024, Maart
Anonim

Op de trouwdag wil elke bruid genieten van het moment en niet denken aan vervelende kleine dingen. Om dit te doen, moet je er van tevoren over nadenken, een lijst maken en een verantwoordelijke persoon vinden (in de regel is dit een getuige, zus of moeder).

Wat de bruid mee moet nemen op haar trouwdag
Wat de bruid mee moet nemen op haar trouwdag

1. Drankjes voor de wandeling. Meestal is dit champagne. Maar vergeet de alcoholvrije niet, neem voldoende sap en water mee. Het is het handigst om plastic bekers te nemen.

2. Eten. Het banket is alleen 's avonds, dus u moet overdag voor de "snack" zorgen. Het kunnen sandwiches, fruit, snoep, koekjes zijn.

3. Cosmetische tas. Zelfs als je een professionele langdurige make-up hebt gedaan, neem dan lippenstift, lipgloss, poeder en een spiegel mee zodat je je make-up op elk moment snel kunt corrigeren.

4. Rijg met een naald, spelden. Vreemd genoeg is dit heel vaak nodig.

5. Reserve comfortabele schoenen. De hele dag doorkomen op hakken, en zelfs in nieuwe schoenen, is een echte uitdaging. Als je tijdens het banket zelfs platte schoenen aantrekt, voel je je meteen veel beter. Hetzelfde geldt voor lange wandelingen.

6. Schoenenspons voor de bruidegom. Het kan nooit kwaad om nog een keer een marafet te rennen, vooral niet nadat je op straat hebt gelopen. Voor de schoenen van de bruid, als ze glad zijn, kun je ook een kleurloze spons gebruiken.

7. Wegwerpzakdoeken, vochtige doekjes, hygiëneproducten.

8. Reserve panty's (of kousen). Een echte dame neemt altijd een tweede reservepanty mee. Als je een korte jurk hebt, is dit gewoon nodig, omdat er een hele dag voor de boeg is en de kans op panty's erg groot is.

9. EHBO-doos. Neem de nodige pillen mee: voor hoofdpijn, voor buikpijn. En ook een hechtpleister en jodium.

10. Paraplu. Dit advies is vooral relevant voor Sint-Petersburg, waar het weer erg wisselvallig is en een zonnige ochtend helemaal niet betekent dat je verzekerd bent tegen een regenbui.

11. Zonnebril. Ze kunnen ook een extra accessoire zijn voor een fotoshoot. En je hoeft niet te loensen in de zon. En pak de bril voor de bruidegom.

12. Kladblok met telefoonnummers van alle huwelijksspecialisten en timing. Je kunt deze informatie natuurlijk opslaan op je smartphone, maar het is nog steeds handiger om alles bij elkaar te zoeken en op papier te zetten.

Aanbevolen: