Wat Mee Te Nemen Naar De Kleuterschool Voor De Verjaardag Van Een Kind?

Inhoudsopgave:

Wat Mee Te Nemen Naar De Kleuterschool Voor De Verjaardag Van Een Kind?
Wat Mee Te Nemen Naar De Kleuterschool Voor De Verjaardag Van Een Kind?

Video: Wat Mee Te Nemen Naar De Kleuterschool Voor De Verjaardag Van Een Kind?

Video: Wat Mee Te Nemen Naar De Kleuterschool Voor De Verjaardag Van Een Kind?
Video: Kleuters moeten spelen, spelen, spelen - In gesprek met Monique Butter over lesgeven aan kleuters 2024, April
Anonim

Veel mensen vieren de verjaardag van hun baby het liefst met hun familie of in kindercentra. Maar hoe belangrijk is het voor het kind om de hele dag vakantie te voelen! En natuurlijk wil ik een feestelijke sfeer voor hem creëren op de kleuterschool, want daar brengt hij het grootste deel van de dag door.

Wat mee te nemen naar de kleuterschool voor de verjaardag van een kind?
Wat mee te nemen naar de kleuterschool voor de verjaardag van een kind?

Verjaardag voor het kind is de meest aangename en langverwachte vakantie. Hij maakt zich zorgen, wacht op hem, droomt over hoe alles zal gaan en wat ze hem zullen geven. En natuurlijk wil ik ervoor zorgen dat het kind zich nog lang met plezier herinnert hoe cool en leuk hij zijn dag vierde. En hoewel de baby thuis waarschijnlijk een speciaal amusementsprogramma heeft, zal het prettig voor hem zijn om het plezier te delen met vrienden van de kleuterschool.

Voorbereiden

Vertel uw kind van tevoren hoe u van plan bent zijn vakantie voor te bereiden. Vertel ze dat je iets lekkers gaat kopen of koken om een feestelijke tafel mee te dekken. Vraag uw kind wat hij graag zou willen en hoe hij zich zijn verjaardag in de tuin voorstelt.

Je kleintje voelt zich misschien beschaamd en weigert helemaal iets naar de tuin te dragen. Praat met hem, vraag wat hem verwart. Vertel hoe de andere kinderen blij zullen zijn met de traktatie en hoe leuk het zal zijn.

Zorg ervoor dat u de dag voor de vakantie met uw kind over alle details praat, zodat hij ervoor zorgt dat alles klaar is en precies gaat zoals hij wilde. Je kunt samen met hem winkelen of een kersttraktatie maken.

Feestelijke lekkernijen

Bij het kiezen van fruit en snoep voor de feesttafel, kunt u zich het beste concentreren op de smaken en voorkeuren van de kleine jarige. Maar vergeet niet te overleggen met je docent. Wat is gebruikelijk in uw kleuterschool, wat nemen andere kinderen mee naar de vakantie, wat zullen ze graag eten en wat is beter om af te zien.

Vraag zeker aan de leerkracht of er allergielijders in de groep zijn, en houd hier rekening mee bij het kiezen van lekkernijen.

Focus niet op snoep en snoep. Laat het leuke taartjes zijn met een beetje slagroom, koekjes, peperkoek of muffins. Koop meer fruit. Ze zijn helder en sappig, veel gezonder en beschadigen de melktanden van kinderen niet.

Kies bij het kiezen van drankjes voor vruchtensappen en milkshakes. Vermijd suikerhoudende limonades en frisdrank.

Wat is een verjaardag zonder een taart met kaarsjes? Je kunt een kleine cake of een lekkere muffin kopen of bakken en deze samen met een mooie kaars aan de zorgverlener geven.

Vakantie sfeer

Zorg voor de kleurrijke decoratie van de vakantie. U kunt kleurrijke ballonnen opgeblazen met helium meenemen. Koop kleurrijk wegwerpservies, grappige gedraaide rietjes en servetten met je favoriete stripfiguren. Je kunt een grappenwinkel binnenlopen en de grappigste feestmutsen en papieren pijpen uitzoeken.

Het is gebruikelijk om cadeaus te geven voor een verjaardag. Bewaar de grootste en meest verwachte voor uw huis. Andere kinderen kunnen boos worden of gewoon een duur en felbegeerd stuk speelgoed kapot maken. Je kunt het beste voor elke peuter kleine cadeautjes kopen, zodat ze samen kunnen spelen.

En natuurlijk is het belangrijkste om de belangrijkste deelnemer aan de vakantie te onthouden en naar zijn mening en verlangens te luisteren. Wat andere ouders of opvoeders je ook adviseren, alleen jij weet hoe je je kleine jarige een plezier moet doen.

Aanbevolen: