Wat Geef Je Een Kind Van 4 Jaar Mee Op Vakantie?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Kind Van 4 Jaar Mee Op Vakantie?
Wat Geef Je Een Kind Van 4 Jaar Mee Op Vakantie?

Video: Wat Geef Je Een Kind Van 4 Jaar Mee Op Vakantie?

Video: Wat Geef Je Een Kind Van 4 Jaar Mee Op Vakantie?
Video: INPAKKEN VOOR VAKANTIE MET BABY EN KIND | Vlog #346 | Diesna Loomans 2024, April
Anonim

Nieuwjaarsgeschenken zijn een apart item, waardoor kinderen wachten op deze vakantie. Ze proberen zich netjes te gedragen, schrijven een brief aan de kerstman en bedenken eerst goed wat ze willen ontvangen. Zelfs voor hen is het niet gemakkelijk om een cadeau te kiezen, laat staan volwassenen.

Wat geef je een kind van 4 jaar mee op vakantie?
Wat geef je een kind van 4 jaar mee op vakantie?

instructies:

Stap 1

4 jaar is de leeftijd waarop kinderen geïnteresseerd zijn in complexer speelgoed: racebanen, speelgoedhuizen, grote bouwdozen, robots. Zo'n geschenk kan heel geschikt zijn voor het vieren van het nieuwe jaar.

Stap 2

Je kunt een setje doneren voor creativiteit of kleuring. Op 4-jarige leeftijd kan een kind, zelfstandig of met hulp van volwassenen, een applicatie uitvoeren, een gravure maken op een kant-en-klare set, speelgoed schilderen, een model van een vliegtuig of een auto in elkaar zetten. Zo'n klein, maar interessant en handig cadeau kun je meenemen voor een bezoek voor de kinderen van vrienden.

Stap 3

Op 4-jarige leeftijd zijn kinderen niet alleen ijverig genoeg om naar sprookjes te luisteren, maar soms proberen ze zelf de letters en lettergrepen te achterhalen. Daarom is een boek - groot voor ouders om te lezen of het eenvoudigste voor de basisprincipes van zelfstandig lezen - een goed cadeau voor het nieuwe jaar. Je kunt een hele verzameling boeken doneren, dan wordt het cadeau al indrukwekkend en niet alleen een teken van aandacht.

Stap 4

Als nieuwjaarsgeschenk zijn alle attributen van winterwandelingen geschikt - sleeën, sneeuwscooters, cheesecakes, schaatsen, schaatsen, clubs en pucks, sneeuwvlokken en sets voor het maken van sneeuwfiguren. Je kunt ook gebreide accessoires doneren - warme sokken, wanten, handschoenen, sjaals of mutsen. Met zulke dingen is het gemakkelijker om de maat te raden, en voor een extra paar wanten zullen ouders je altijd bedanken, omdat ze vaak verloren gaan.

Aanbevolen: