Wat Geef Je Een Kind Een Jaar?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Kind Een Jaar?
Wat Geef Je Een Kind Een Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Kind Een Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Kind Een Jaar?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met een soortgelijke vraag, of hij nu een ouder is of gewoon een vriend van het gezin. Op dit moment is het kind al oud genoeg, hij begrijpt en weet veel, dus het geschenk moet worden gekozen in overeenstemming met zijn kennis en vaardigheden.

Wat geef je een kind een jaar?
Wat geef je een kind een jaar?

instructies:

Stap 1

Het speelgoed is een geweldig cadeau voor een kind van een jaar oud. Maar onthoud dat ze op de een of andere manier de baby moet ontwikkelen en niet alleen stof op de plank moet verzamelen. Over het algemeen veroorzaakt op deze leeftijd in de regel alles wat beweegt onbeschrijfelijke vreugde. Bijvoorbeeld een typemachine of tolokar. En nog meer, als je ook een touw aan de auto kunt binden en je favoriete speeltje erop kunt planten of gewoon zelf kunt rijden - dit zorgt voor dubbel plezier.

Stap 2

Je kunt ook een fiets met een handvat doneren (het handvat is voor ouders). Van zo'n geschenk zal de baby het gevoel hebben dat hij het zelf onder controle heeft, wat op deze leeftijd erg belangrijk voor hen is. Maar onthoud één ding: zo'n fiets is alleen bedoeld voor uitstapjes op straat in het droge seizoen, of thuis, maar alleen als de oppervlakte van het appartement dit toelaat.

Stap 3

Een speeltent of een huis zal in het begin niet zo'n heel begrijpelijk cadeau zijn voor een kind van een jaar oud. Maar vroeg of laat zal hij het kunnen waarderen. Denk aan jezelf op deze leeftijd, toen je "hutten" onder de tafel bouwde, bedekt met een deken.

Stap 4

Een zeldzaam kind houdt er niet van om op een schommel te rijden. In moderne winkels kun je gemakkelijk een kinderschommel oppakken voor in huis of voor op straat.

Stap 5

Een schommelend speelgoed wordt beschouwd als een veiliger cadeau voor een kind van een jaar oud. Er zijn opblaasbare rockers, houten en zelfs pluche.

Stap 6

Een opblaasbaar ballenbad is meestal erg in trek bij kinderen, vooral als je je meteen laat zien hoe je het moet gebruiken. Daarnaast kan het kind gebruik vinden voor deze ballen en buiten het zwembad. Maar wees erop voorbereid dat deze ballen door je hele appartement worden verspreid. Volgens de onderzoeksresultaten zijn veel artsen van mening dat zo'n speeltje een goed effect heeft op de lichamelijke ontwikkeling van het kind.

Stap 7

Als cadeau kun je trainingsschoenen kopen die eruitzien als zachte schoenen. Ze kunnen niet alleen de fijne motoriek van de handen ontwikkelen - door veters los te maken of te strikken, maar ze hebben ook een praktische toepassing - je kunt thuis op dergelijke schoenen lopen.

Stap 8

Er zijn ontwikkelingstafels van verschillende modellen te koop, die vaak door ouders of familieleden worden gekocht voor de verjaardag van hun eenjarige kinderen. En de essentie ervan is er maar één: een groot aantal educatieve spellen die direct op één tafel kunnen worden gespeeld. Games zijn anders, bijvoorbeeld sorteerder, constructor of piramide. Met dit speelgoed kunt u uw kind leren objecten te onderscheiden op vorm, kleur en grootte. Het ontwikkelt ook doorzettingsvermogen, logica en coördinatie.

Aanbevolen: