Wat Geef Je Een Kind Voor 5 Jaar?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Kind Voor 5 Jaar?
Wat Geef Je Een Kind Voor 5 Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Kind Voor 5 Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Kind Voor 5 Jaar?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Voordat je een keuze maakt voor dit of dat cadeau voor een vijfjarig kind, moet je zijn verslavingen achterhalen. Als een meisje van modieuze dingen houdt, geef haar dan een stijlvolle jurk en een autominnende jongen - een kinderauto met radiobediening.

Wat geef je een kind voor 5 jaar?
Wat geef je een kind voor 5 jaar?

instructies:

Stap 1

Als je niet weet wat je je kind moet geven, ga dan naar de dichtstbijzijnde speelgoedwinkel. Er is een enorm aantal soorten goederen, waaronder u de juiste optie voor kosten kunt kiezen. Meestal houden jongens van auto's, dus je kunt een jarige een set auto's, motorfietsen, enz. Kopen. Misschien houdt hij van de spoorlijn, raceauto's, garagecomplexen met twee verdiepingen. Let op de speciale matten met wegen- en verkeerskaarten. De jarige zal elk van deze producten zeker waarderen.

Stap 2

Zorg voor de poppen voor het meisje. Maar beperk je niet tot gewone modellen, want die zijn niet meer zo interessant voor vijfjarige dames. Ontvang een enorme set bestaande uit een bed, huis, bestek, beddengoed, enz. De pop zelf moet spreken, veel outfits hebben. Zorg voor haar huisdier in de vorm van een speelgoedhond, kat.

Stap 3

Bekijk de voorgestelde bordspellen. Een toekomstige man zal een geschenk in de vorm van tafelvoetbal, hockey, basketbal waarderen. Outfits voor gymnastiek en acrobatiek zijn geschikt voor meisjes. Als alternatief, voor kinderen van beide geslachten - fietsen, skates, rolschaatsen en andere sportuitrusting.

Stap 4

Geef uw kind een encyclopedie. Op deze leeftijd beginnen kinderen al te lezen. Laat de baby nieuwe ontdekkingen doen en leren over landen, dieren, planten, de structuur van de aarde, enz. Prachtig vormgegeven boeken met sprookjes zijn ook perfect. Alleen moeten ze per se heldere foto's hebben, anders zal het kind gewoon niet geïnteresseerd zijn in zo'n geschenk.

Stap 5

Outfits zijn ook een geweldig cadeau voor zowel jongens als meisjes. Het kind zal de nieuwe stijlvolle dingen zeker waarderen. Een meisje zal blij zijn met een mooie jurk, een jongen met een pak. In feite zijn er veel opties. Ga gewoon naar de winkel en koop interessante en originele items. Bepaal vooraf de grootte van het kind.

Stap 6

Presenteer de jarige met een kaartje voor het circus, de dierentuin, het uitgaanscentrum. Bestel een animator voor het feest, die de vakantie onvergetelijk zal maken. Wie is de favoriete held van het kind? Spiderman, Fee, Superman, Batman, Winx? Laat de specialist een pak aantrekken en voor de baby verschijnen in de vorm van zijn favoriete held.

Stap 7

Allerlei kits voor creativiteit kunnen ook passen bij de smaak van het kind. Als hij van schilderen houdt, koop dan verf, penselen, kleurboeken voor hem. Als het meisje graag borduurt, kies dan voor een speciale set voor kinderen. Deze zijn allemaal te koop in een speelgoedwinkel.

Aanbevolen: