Wat Geef Je Een Kind Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Kind Voor Het Nieuwe Jaar?
Wat Geef Je Een Kind Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Kind Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Kind Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Maart
Anonim

Nieuwjaarsvakanties zijn onlosmakelijk verbonden met de verwachting van magie, en kinderen wachten vol vreugde en vertrouwen vanaf deze dagen op de vervulling van hun hoop en meest gekoesterde dromen. Daarom willen ouders dat het nieuwjaarscadeau voor hun geliefde nakomelingen speciaal, uniek en met een bepaalde twist is. Het is goed als het kind zelf aangeeft wat hij graag cadeau zou willen krijgen voor de vakantie. Dan kun je zijn wens laten uitkomen. In andere gevallen kunt u een geschenk kiezen op basis van de leeftijd van uw kind, zijn kenmerken en interesses.

Wat geef je een kind voor het nieuwe jaar?
Wat geef je een kind voor het nieuwe jaar?

Wat te geven voor het nieuwe jaar aan een kind jonger dan een jaar?

Een prachtig nieuwjaarscadeau voor een kind jonger dan een jaar zijn grappige hangers voor een wieg of kinderwagen, grappige rammelaars. Het is wenselijk dat deze items combinaties van materialen met verschillende texturen bevatten. Het kind zal blij zijn met klein maar helder speelgoed in de vorm van enkele dieren of eenvoudige geometrische vormen.

Een andere cadeau-optie zijn babyverzorgingsartikelen. Het kan een set cosmetica zijn voor kinderen die reageert op het huilen van een baby, een nachtlampje, een set beddengoed voor een wieg. Dit alles is nuttig en noodzakelijk voor de baby.

Een kind jonger dan een jaar kan ook kleding krijgen aangeboden. Baby's worden heel snel groot, en trouwens, ze hebben een jumpsuit nodig om in het koude seizoen te wandelen, een sjaal en hoeden versierd met patronen, een set flanellen hemdjes.

Wat te presenteren voor het nieuwe jaar voor een kind van één tot drie jaar oud?

Op deze leeftijd zijn kinderen erg actief. Ze leren met interesse de ruimte om hen heen. Een eenjarige baby kan een rollator, box, ballen, een ouder kind - springtouwen, verschillende sets krijgen om thuis of op straat te spelen.

Voor een kind van deze leeftijd kun je ook kits voor creativiteit kopen. Markers (wasbaar, eetbaar), vingerverf zijn veilig voor het kind en handig voor de ouders. Ook populair zijn tekenborden in een set met speciale stiften.

Het is raadzaam om boeken te kiezen met grote heldere illustraties, karton, harde vellen. Een kind van één tot drie jaar zal ook geïnteresseerd zijn in speelgoedboeken. Bovendien wordt de aandacht van de baby getrokken door bewegende en draaiende objecten - rolstoelen, auto's, tuimelaars, glinsterende draaimolens. En natuurlijk is het de moeite waard om educatief speelgoed te noemen - piramides, kubussen die de beweeglijkheid van de handveters trainen.

Nieuwjaarscadeau voor een kind van 3 tot 6 jaar

De periode van actieve kennis van de wereld door het kind gaat door. Op de leeftijd van 3-6 jaar stellen kinderen tientallen vragen per dag. Nieuwsgierige kinderen kunnen boeken voorgeschoteld krijgen - een goed geïllustreerde kinderencyclopedie of een geschenkeditie van een fascinerend sprookje.

Diverse speelsets - voor jonge koks, bakkers, dokters, kappers, verkopers, politieagenten, maar ook sets speelgoedschalen of gereedschap - zullen een prachtig nieuwjaarscadeau voor een kind zijn. Kinderen van deze leeftijd houden ook van thematische sets - mooie huizen met meubels, paarden met ruiters en koetsen, poppen met sets accessoires en kleding, soldaten of indianen, een spoorlijn met stoomlocomotieven.

Kinderen van 3-6 jaar houden ervan om te bouwen en te vernietigen, te verzamelen en te verspreiden. De dorst naar dergelijke activiteit kan gemakkelijk worden gestild met allerlei soorten constructeurs en sets voor de constructie van speelgoedconstructies.

Nieuwjaarscadeau voor een kind van 6 tot 10 jaar

Hobby's en interesses worden actief gevormd bij kinderen van deze leeftijd, ze worden niet alleen beïnvloed door familieleden, maar ook door klasgenoten. Een kind van 6-10 jaar kan radiografisch bestuurbare modellen krijgen - robots, vliegtuigen, auto's, boten en helikopters. Interactief complex speelgoed, bewegend en reagerend op de stem, zal ook een uitstekend cadeau zijn. Als een kind voor iemand wil zorgen, voor iemand wil zorgen en je hebt niet de mogelijkheid om een huisdier te hebben, geef je kind dan een tamagocchi - een virtueel huisdier.

Als u het interessegebied van het kind kent, kunt u hem een borduurpakket of een vliegtuigmodel geven dat u zelf wilt samenstellen. Sets voor een jonge ontwerper, kunstenaar, chemicus, sierlijke spitzen voor een toekomstige ballerina, een synthesizer - dit alles zal uw kind verrukken.

Kinderen imiteren vaak volwassenen, ze willen vaak zijn zoals zij. Daarom kun je een elegante doos kopen en deze vullen met stijlvolle sieraden voor een meisje, of de jongen een waterdicht polshorloge geven. Ook diverse gadgets zijn erg populair. Daarnaast kun je je kind een plezier doen met een draadloze koptelefoon, een origineel accessoire voor een bestaand mobiel apparaat, een nieuwe PSP of een computerspel.

Nieuwjaarscadeau voor een kind ouder dan 10 jaar

Oudere kinderen zijn extreem kieskeurig, maar u kunt een cadeau voor hen ophalen. Voor sportieve tieners zijn een bokszak, basketbal, kimono, ski's of skates perfect, afhankelijk van wat voor soort sport je kind doet.

Als uw kind talent heeft voor fotografie, kunt u hem een DSLR geven. Als hij goed tekent, doneer dan een grafisch tablet.

Het is echter niet nodig om de tiener een duur cadeau te geven. Het belangrijkste voor een kind is je aandacht voor hem, zijn interesses en verlangens. Regel een echte vakantie voor je kind, omring hem met zorg en liefde, laat hem zien dat hij heel belangrijk voor je is.

Aanbevolen: