Een Vakantie Voor Het Kind Aan De Vooravond Van Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Een Vakantie Voor Het Kind Aan De Vooravond Van Het Nieuwe Jaar
Een Vakantie Voor Het Kind Aan De Vooravond Van Het Nieuwe Jaar

Video: Een Vakantie Voor Het Kind Aan De Vooravond Van Het Nieuwe Jaar

Video: Een Vakantie Voor Het Kind Aan De Vooravond Van Het Nieuwe Jaar
Video: Vakantie (2019) Film 2024, April
Anonim

De verwachting van de belangrijkste feestdag van het land, het nieuwe jaar, is al een feestdag voor het kind. En het ligt in de macht van de ouders om deze tijd met voordeel en magie door te brengen, zodat het kind niet wegkwijnt van ongeduld en niet honderd keer per dag dezelfde vraag stelt: "En wanneer komt de Kerstman?" Door een aangenaam sprookje voor het kind te regelen, duik je zelf met tegenzin in de wereld van plezier.

Een vakantie voor het kind aan de vooravond van het nieuwe jaar
Een vakantie voor het kind aan de vooravond van het nieuwe jaar

instructies:

Stap 1

Nog niet zo lang geleden kwam het idee van de adventstraditie naar Rusland. De adventskalender is de resterende tijd voordat een evenement plaatsvindt. Het wordt voornamelijk voor kinderen gehouden voor Oud en Nieuw en Kerstmis, maar het kan ook worden gebruikt om te wachten op een verjaardag of een belangrijke reis. Advent ziet er standaard uit als een doos met vensters voor het aantal dagen vóór het evenement, die elk een traktatie en een kleine taak bevatten. Zo ziet het kind van dag tot dag zelf hoeveel er nog over is voor de vakantie.

Stap 2

Nieuwjaarscarnavalkostuum is de hoofdjurk voor de vakantie van een kind. Meestal weten kinderen zelf wie ze willen zijn, en de moeder kan haar droom alleen waarmaken. Als moeder gouden handen heeft, moet je proberen zelf een pak te naaien. Constant passen, hoe vervelend ook, zal een feestelijke stemming aan het kind toevoegen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kun je altijd gebruik maken van de diensten van een atelier of gewoon een pak uitzoeken in de winkel. Een gezamenlijke zoektocht naar accessoires zal ook bijdragen aan de vakantie, als je het met humor en plezier behandelt.

Stap 3

Het kopen van cadeaus is altijd de verantwoordelijkheid van de ouders. Maar je kunt het kind naar de winkel brengen om een cadeau te vinden voor zijn zus, een vriend van de kleuterschool of een andere naaste. Vergeet ook uw harige huisdieren niet. Als je een cadeau voor hen kiest, bijvoorbeeld heerlijk eten en speelgoed, zal het kind niet wispelturig zijn, wat kan gebeuren op de kinderafdeling.

Stap 4

Dichter bij het nieuwe jaar is het tijd om de kerstboom te versieren. Alle kinderen zijn geweldige specialisten op dit gebied! Je enige verantwoordelijkheid is om de boom op te zetten en er een slinger aan te hangen. Laat de fantasie van het kind de vrije loop, laat hem beslissen hoe en waar de ballen worden opgehangen. Doe dan de lichten aan, dim de lichten en maak plezier met zijn allen!

Stap 5

Een paar dagen voor het nieuwe jaar zal het koken van koekjes een geweldig amusement zijn. Met kinderen natuurlijk. Koop alle bakproducten van tevoren in de winkel, evenals decoraties - afstoffen poeder, poedersuiker. Maak na het bakken gaatjes in de koekjes terwijl ze nog warm zijn en hang ze dan aan de kerstboom op heldere linten. En laat de kinderen er de hele vakantie van genieten.

Aanbevolen: