Wat Geef Je Een Kind Van 5 Jaar Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Kind Van 5 Jaar Voor Het Nieuwe Jaar?
Wat Geef Je Een Kind Van 5 Jaar Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Kind Van 5 Jaar Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Kind Van 5 Jaar Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is de meest mysterieuze, magische en gewenste vakantie. Kinderen wachten op de kerstman en Snegurochka en anticiperen (soms hardop) wat de grootvader van het nieuwe jaar hen precies cadeau zal doen.

Wat geef je een kind van 5 jaar voor het nieuwe jaar?
Wat geef je een kind van 5 jaar voor het nieuwe jaar?

Cadeau voor een vijfjarige baby in het nieuwe jaar

Ouders moeten van tevoren nieuwsgierig zijn naar waar hun kind precies van droomt. Om dit te doen, hoeft u alleen maar een brief aan de kerstman te schrijven met het kind. Versier deze ceremonie plechtig - koop mooi papier en een envelop. Versier de boodschap op een slimme manier met applicaties en tekeningen rond het nieuwjaarsthema, sluit de envelop in het bijzijn van het kind en beloof hem te versturen.

Als we het hebben over een cadeau voor een neef, nicht of gewoon een jongen of meisje die je kent, zullen de kindertelevisiezenders en de goederen voor kinderen die erop worden geadverteerd je helpen. Je zult versteld staan van de verscheidenheid aan aanbiedingen - poppen en een complete bruidsschat voor hen (van huis tot schoenen en haarspelden), transformerende robots, schepen en piraten, knuffels in alle soorten, kleuren en maten, personages uit de beroemdste Disney-tekenfilms en films - De kleine zeemeermin, Rapunzel, Belle en etc.

Jongens zullen blij zijn met "spionage"-accessoires - een horloge met een videocamera, walkietalkies. Auto's, robots, wapens - dit alles zal met een knal worden waargenomen.

Neem contact op met de ouders van het kind om te voorkomen dat het geschenk per ongeluk wordt gedupliceerd.

Wat kun je je kind nog meer geven in het nieuwe jaar?

Alle soorten briefpapier zijn een universele optie. Moderne fabrikanten bieden hele thematische kits, bijvoorbeeld kits voor school (en op 5-jarige leeftijd is het tijd om na te denken over school) - rugzakken, etuis, mappen, potloodsets en dergelijke, ontworpen in de stijl van "Spider-Man" of Hallo Kitty.

Nogmaals, de ouders van het kind zullen je helpen bij het kiezen van het onderwerp dat je nodig hebt.

Als de baby betrokken is bij of geïnteresseerd is in sport, wordt uw taak sterk vereenvoudigd. Bokshandschoenen met een bokszak, een skate, rolschaatsen, een originele bal, een sportpak met de afbeelding van een favoriete sportman voor een jongen. Een lint, een heldere hoepel en een springtouw voor een meisje dat ritmische gymnastiek doet, schaatsen of ski's voor een liefhebber van wintersport, ballen die, zelfs als ze tot de zomer liggen, het kind dan lang van dienst zullen zijn.

Sommige kinderen zijn sociaal en communiceren actief met leeftijdsgenoten - geef ze bordspellen. Het kan een "klassieker van het genre" zijn - een schaakbord met origineel gemaakte figuren of iets moderns en ontworpen voor meerdere spelers.

Nog niet zo lang geleden klonk de uitdrukking "Het beste cadeau is een boek" overal. Maak het kind geïnteresseerd, leer het lezen en geef prachtig geïllustreerde boeken met vermakelijke plots. Uw cadeau kan ook een nieuwjaarsthema hebben - een set kerstboomversieringen, een originele handgemaakte sneeuwpop, een prachtig masker - wees niet bang, een 5-jarige baby is nog niet al te verfijnd.

Probeer een cadeau te kiezen zodat het kind er niet alleen de eerste minuten van kan genieten, maar ook nog lang daarna. Verpak een cadeau mooi, koop en blaas ballonnen op - benader de presentatie met fantasie, kinderen houden van grappige en inventieve volwassenen!

Aanbevolen: