Hoe Te Kleden In Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kleden In Het Nieuwe Jaar
Hoe Te Kleden In Het Nieuwe Jaar
Anonim

Een oudjaarsfeest is een bijzonder evenement dat maar één keer per jaar plaatsvindt en dat het maximale van uw verbeeldingskracht vraagt in relatie tot uw imago. Op oudejaarsavond kun je je de meest gedurfde experimenten en excentrieke afbeeldingen veroorloven - en natuurlijk kun je de tinten en materialen van je nieuwjaarskostuum en kapsel combineren met het symbool van het jaar. Welke trends zijn het populairst in oudejaarsstijl?

Hoe te kleden in het nieuwe jaar
Hoe te kleden in het nieuwe jaar

instructies:

Stap 1

Glinsterende en glanzende stoffen zijn altijd populair geweest als geklede materialen voor avondjurken. Een cocktailjurk glinsterend in goud of zilver zal je de ster van de avond maken - op voorwaarde dat je de stijl behoudt en een heldere jurk combineert met een ingetogen kapsel en zachte sieraden.

Stap 2

Een ander modieus beeld dat steeds meer fans krijgt, is retro en vintage. Steeds meer meisjes keren in hun voorkeuren terug naar de beelden van de jaren zestig en tachtig, waardoor hun standaard de klassieke stijl van Marilyn Monroe wordt, waarbij pluizige rokken, blouses en felle prints worden gecombineerd met karakteristieke vintage kapsels en make-up.

Stap 3

Welke trends er ook heersen in de mode, de klassieke avondstijl zal altijd zijn relevantie behouden, waarvan de voorouder Coco Chanel was, de uitvinder van een kleine avondjurk. Een elegante en strikte jurk ziet er tegelijkertijd sexy en mysterieus uit, vooral als je zo'n jurk combineert met sierlijke sieraden en visnetpanty's, evenals schoenen met hoge hakken.

Stap 4

Omdat het nieuwe jaar een feestdag van experimenteren is, kun je veilig je eigen afbeelding voor oudejaarsavond bedenken door een zomerjurk, een heldere bandana, een lange rok of een asymmetrische top te dragen. Met het nieuwe jaar kun je er zo ongewoon uitzien als je wilt - gebruik je kans om de mensen om je heen te verrassen met ongewone veranderingen in je uiterlijk.

Aanbevolen: