Hoe Een Kind Te Kleden Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kind Te Kleden Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Een Kind Te Kleden Voor Het Nieuwe Jaar?
Anonim

Nieuwjaar is de meest langverwachte en magische vakantie. Binnen een paar dagen en soms weken beginnen ze zich erop voor te bereiden. Ze versieren het huis, kopen eten voor de feesttafel, kiezen outfits, kapsels, enz. Voor aangename klusjes, vergeet kinderen niet. Ze geloven immers dat de kerstman op oudejaarsavond komt, zorgvuldig geschenken onder de boom legt en elk gekoesterd verlangen vervult. Het is op deze vakantie dat kinderen mooier willen zijn dan iedereen.

Hoe een kind te kleden voor het nieuwe jaar?
Hoe een kind te kleden voor het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

De belangrijkste tijd van plezier voor kinderen begint meestal op 25 december en eindigt op 7 januari. Tegenwoordig worden matinees, uitvoeringen en andere evenementen gehouden in kleuterscholen, scholen, culturele paleizen. Kinderen zijn verkleed in prachtige nieuwjaarskostuums. Meisjes willen vaak de heldinnen zijn van hun favoriete sprookjes: Sneeuwwitje, Assepoester of gewoon een prinses. Jongens voelen zich liever een musketier, adelborst, Spider-Man, Superman, enz., tenminste voor een korte tijd.

Stap 2

Ouders in de periode voor de jaarwisseling dienen met hun eigen kind te praten. Vaak willen volwassenen geen extra geld uitgeven aan een aankoop voor een baby en hem gewoon aankleden in het kostuum of de jurk van vorig jaar. Het is de moeite waard om na te denken of deze ouderlijke stap de nieuwjaarsstemming voor hun baby zal bederven. Zijn succes bij leeftijdsgenoten hangt immers af van hoe hij gekleed is. En als de kinderen het kostuum van uw kind voor iets niet leuk vinden, kan dit helaas zijn toekomstige leven op de kleuterschool of op school beïnvloeden.

Stap 3

Als de baby je hartstochtelijk vertelt dat dit nieuwe jaar zich niet wil verkleden als konijn, vos of sneeuwvlok, hoeft hij niet te proberen het tegenovergestelde te bewijzen. Regel op deze magische vakantie een echt sprookje voor je kind. Laat een gewoon meisje in ieder geval voor een tijdje een mooie prinses worden, en een jongen - een dappere ridder. Dit zal het zelfrespect van uw kind verhogen, wat later in het leven belangrijk voor hem zal zijn.

Stap 4

Bespreek elk detail van de outfit met je baby. Als een meisje bijvoorbeeld een fee wil zijn, vergeet dan niet om sierlijke vleugels, een toverstok en een tiara voor de jurk te kopen. Laat je eigen kind kostuumontwerper worden. Hij zal je zijn droom vertellen, voor hem een tovenaar en een tovenaar worden. Dan zal uw kind tijdens de nieuwjaarsvakantie trots pronken met zijn outfit en zeggen dat hij het zelf heeft uitgevonden.

Aanbevolen: