Hoe Een Hond Aan Te Kleden Voor Het Nieuwe Jaar?

Hoe Een Hond Aan Te Kleden Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Een Hond Aan Te Kleden Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Een Hond Aan Te Kleden Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Een Hond Aan Te Kleden Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Doe dit nooit met honden! | DierenpraatTV 2024, Mei
Anonim

We kijken allemaal uit naar het nieuwe jaar en bereiden ons er van tevoren voor - we kopen cadeaus voor familie en vrienden, zetten een kerstboom in huis en versieren ons huis, op zoek naar een outfit voor een feest. Maar velen van ons vergeten huisdieren, maar ook zij zouden het niet erg vinden om een schattig pak te passen en de aanstaande vakantie erin te vieren.

Hoe een hond aan te kleden voor het nieuwe jaar?
Hoe een hond aan te kleden voor het nieuwe jaar?

Voordat je een outfit voor je huisdier kiest, moet je onthouden dat het als feestelijke outfit beter is om een comfortabel klein ding te kiezen dat de hond geen ongemak bezorgt. Als het dier niet gewend is om kleding te dragen, is het in dit geval beter om jezelf te beperken tot een lichte sjaal, vest of hoed.

Als het voor een huisdier echter routine is om verschillende outfits te dragen, of als je een fotosessie wilt regelen, dan kun je de hond voor een korte tijd in een schattige outfit kleden. Het kostuum in de vorm van een sneeuwvlok ziet er best interessant uit, je kunt het zelf maken. Voor de outfit heb je nodig:

  • elastische band 2-3 cm breed;
  • tule (wit);
  • naald en draad.

De eerste stap is het meten van de taille van de hond (het smalste deel van het lichaam). Neem daarna het elastiek en knip er een stuk van vijf centimeter minder af dan de eerder gemeten middelomtrek, verbind de randen van het elastiek in een gesloten cirkel en naai ze aan elkaar.

Vervolgens knip je de tule in stukken van 15 cm breed en twee keer zo lang als de gewenste lengte van de rok. Nadat het werk is gedaan, moet u het elastiek op de poten van de stoel plaatsen (het is veel handiger om het volgende werk te doen), de stukken tule dubbel te vouwen en aan het elastiek te binden. Omdat de rok voor een hond is gemaakt, mag de tule niet langs de hele omtrek van het elastiek worden vastgebonden, maar slechts tot de helft.

Beeld
Beeld

De sneeuwvlokrok is klaar. Bij het opstellen van de hele afbeelding moet u echter voor de hoofdtooi voor de hond zorgen. Als decoratie kun je een hoed of een verband nemen, of gewoon een mooie haarspeld.

Aanbevolen: