Hoe Te Kleden Volgens De Horoscoop In Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kleden Volgens De Horoscoop In Het Nieuwe Jaar
Hoe Te Kleden Volgens De Horoscoop In Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Te Kleden Volgens De Horoscoop In Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Te Kleden Volgens De Horoscoop In Het Nieuwe Jaar
Video: Hoe is het om als VROUW te dienen in AFGHANISTAN? 2024, April
Anonim

Dit jaar van het konijn zal volgens de oosterse kalender worden vervangen door het jaar van de draak. Astrologen dringen erop aan om meer liefde aan mensen te geven, en het zal dubbel naar je terugkeren. Ze stellen voor om het jaar in huiselijke kring te ontmoeten, maar niet om de hele nacht aan tafel te zitten, maar om meer te dansen, verschillende spelletjes en wedstrijden te organiseren. Ze geven ook advies over hoe je je moet kleden voor het nieuwe jaar.

Hoe te kleden volgens de horoscoop in het nieuwe jaar
Hoe te kleden volgens de horoscoop in het nieuwe jaar

instructies:

Stap 1

Volgens astrologen is het absoluut noodzakelijk om het komende jaar in het zwart te ontmoeten met de toevoeging van goud. Dit zijn de twee primaire kleuren waar de draak de voorkeur aan geeft. Om dit te doen, moet je van tevoren over je garderobe nadenken.

Stap 2

Denk bij het kiezen van een nieuwe outfit goed na over de combinatie van deze kleuren. Hier is het niet alleen nodig om er op oudejaarsavond volgens alle regels gekleed uit te zien, maar ook om na te denken over waar je dit kostuum vervolgens kunt aantrekken. Immers, als er te veel goud in zit, dan zal het vaak gewoon onfatsoenlijk zijn om het te dragen, deze kleur valt erg op.

Stap 3

Neem een little black dress die nooit uit de mode raakt en match hem met glanzende accessoires: een clutch, sjaal of cape met glanzende gouddraad. In de toekomst, als u de add-ons wijzigt, kunt u het meer dan eens op verschillende feesten dragen.

Stap 4

Als je in principe geen zwarte kleding draagt, koop dan een andere outfit die je mooi vindt. Kies je favoriete kleur. Het belangrijkste is dat het ten minste één strook zwart en goud bevat.

Stap 5

Ben je van plan om dit jaar een feestjurk te kopen? Niets aan de hand. Graaf in de kast en pak een originele kit voor jezelf. Wees gewoon niet bang voor nieuwe oplossingen. Probeer de dingen met elkaar te verbinden waarvan je dacht dat ze onverenigbaar waren. Kijk naar het resultaat. Je houdt van? Voeg een vleugje toe: misschien een sjaal of een grote bloem - en je bent volledig gewapend.

Stap 6

Als de gouden tint in je kostuum volledig ontbreekt, neem dan sieraden: kettingen, armbanden, oorbellen gemaakt van natuurlijk goud of sieraden die bij de kleur passen.

Stap 7

Denk vooral aan je schoenen. Dit moeten schoenen met hoge hakken zijn. Maar kies ze correct zodat je na de allereerste dans niet treurig gaat zitten, want het bleek dat ze je schudden. Probeer ze een paar avonden voor de vakantie thuis te dragen, zodat ze de vorm van je been aannemen.

Stap 8

Je stralende glimlach zal een prachtige aanvulling zijn op je kleding op oudejaarsavond. Neem een goed humeur, sprankelende humor, vriendelijkheid voor anderen mee - je zult er geweldig uitzien. En misschien kunt u op deze oudejaarsavond uw "geluksvogel" pakken.

Aanbevolen: